Gyümölcs Pajta – Budaörs

2040 Budaörs, Szabadság út 109/1
Weboldal: www.gyumolcspajta.hu
Telefon: +36 30 243 0030

Leírás

A bolt kínálatában elsősorban prémium zöldségek és gyümölcsök szerepelnek, valamint hazai kistermelők kézműves termékei. Heti akcióink keretein belül kedvező áron vásárolhatod meg a kedvenc csemegéid.

A Gyümölcspajta 2022-ben nyitotta meg lengőajtóit a friss, lédús, zamatos hazai zöldségek és gyümölcsök szerelmesei előtt. Üzletünket éppoly szívvel-lélekkel hoztuk létre, mint amilyen gondoskodással válogatjuk a hazai zöldség-gyümölcs piac legkiválóbb darabjait nektek nap, mint nap. Azért, hogy a Te asztalodra is a legfinomabb étkek kerülhessenek, széles termékpalettánk túlnyomó részét Magyarországi kistermelő partnereinktől szerezzük be, hiszen nincs is jobb, mint a hazai!

A bolt kínálatában elsősorban prémium zöldségek és gyümölcsök szerepelnek, valamint hazai kistermelők kézműves termékei. A Gyümölcs Pajta célja, hogy a hazai kézműves kistermelőket és a fogyasztókat összekapcsolja, így biztosítva minden háztartás számára a hazai minőségi termékeket, mint például tészta, lekvár, szörpök…  Ráadásul heti akcióink keretein belül kedvező áron vásárolhatod meg a kedvenc csemegéid.

Mottónk: minél színesebb, annál egészségesebb!
A különböző színanyagok különböző antioxidáns hatással bírnak. Van, amelyik a látást javítja, van, amelyik a szív egészségére figyel, küzdenek a rákos megbetegedések ellen, és széppé teszik a bőrt.

Mindig Friss!
Árukészletünk frissességére nagy hangsúlyt fektetünk, így nálunk mindig a legzamatosabb finomságokra lelhetsz

Hazai Termékek
Termékpalettánk túlnyomó részét a széles földön jól ismert Magyarországi mezőgazdaság nyújtja. Nincs is jobb, mint a hazai, igaz?

Kistermelőktől
Üzletünkben találkozhatsz termérdek csodálatos kistermelői, vagy kézműves finomsággal is, próbáld ki őket és nem fogsz csalódni!

Céges rendezvény? Ajándékcsomag? Mindent megoldunk!
Nagyobb események, rendezvények esetén is készséggel állunk rendelkezésre minden ügyfelünk számára, kapacitásunk rendelkezésre áll nagyobb, akár több száz fős rendezvények kiszolgálására is. Ebben az esetben előre elkészített gyümölcskosarakkal, kézműves termékekkel varázsoljuk egészségszigetté az esemény helyszínét, boldogságot nyújtva az egészséges táplálkozás híveinek is.

Kérjük rendezvényes, vagy céges igény esetén vegye fel velünk a kapcsolatot alábbi elérhetőségeink egyikén!

2040 Budaörs, Szabadság út 109/1 (kis benzinkúttal szemben a szolárium mellett)

Weboldal: www.gyumolcspajta.hu
Facebook, Instagram : Gyümölcs Pajta
Telefon: +36 30 243 0030
Nyitvatartás: H-P 7:00-20:00; Sz: 8:00-15:00; V: 8:00-13:00