HírM@il

HírM@il = Hírek, Újságok és AJÁNDÉKOK – ingyen!

A Hírnök HírM@il egyedi, új műfaj a tájékoztatásban, amelyet a Hírnök Média hozott létre! 
A HírM@il üzenetek híreket és lap megjelenéseket, illetve ajándékokat tartalmaznak INGYENESEN és reklámmentesen!

Feliratkozás ITT

Minden hónap első hetében küldjük az országos Hírnök Magazint, vagy – ahol van – lakhely szerinti, regionális megjelenését. Ahol együttműködünk az önkormányzattal, a lakhely szerinti helyi lapot és kiemelt híreket is – ezért kérjük megadni a települést
(Info-Központ – Kiemelt területek ITT )
Minden levelünkben megtalálhatóak az ajándékutalványok letöltéséhez szükséges kódok – amit kizárólag a HírM@il olvasók kapnak!
Felesleges, zavaró, tolakodó üzeneteket nem küldünk!


E-mail üzenetküldő rendszerünket az 1992-ben alapított Hírnök terjesztési rendszere hozta létre. A korábban nyomtatott formátumban újságárusoknál is kapható magazinunk a technika fejlődésével lépést tartva, napjainkban digitális, lapozható formátumban jelenik meg, amit egyedi HírM@il üzenetben juttatunk el olvasóinkhoz.

Az ajándék mindig öröm és mi szeretünk örömet okozni! Az ingyenes mindig gyanús, ezért eláruljuk, mi sem jótékonykodunk, hanem hátsó szándékokkal osztjuk az „ötösöket”, tízeseket stb. Megfizetnek, akik potyázni akarnak, mert kénytelenek odafigyelni partnereink ajánlatára, hirdetésére és híreinkre. Fontosnak tartjuk olvasóink és hirdetőink érdekeit – és természetesen saját jövőnket –, ezért olyan egységet alkottunk, ahol kiemelt figyelmet kapnak partnereink ajánlatai, ez által növekszik a forgalmuk és még többet reklámoznak, ettől pedig az ajándékok mennyisége is bővül. Szóval, önzőek vagyunk, amely által „örömet okozunk” és felpörgetjük partnereink vállalkoását!

Ha már így lelepleztük magunkat, azt is eláruljuk, hogyan jutottunk ide… Nem könnyű mindezt röviden összefoglalni, mert kiadónk komoly múlttal és rengeteg fejlesztéssel dicsekedhet. Az 1992-ben kiadott újságunk helyi tájékoztatásra jött létre a fővárosban, amely országos Magazinná „nőtt”, de mellékletekkel, illetve helyi lapként is megjelentünk több kerületben és településen. Ezt a jól bevált koncepciót folytatjuk digitális formában – vagyis helyben is vagyunk és országosan is tájékoztatunk. Az online Hírnök olvasók megszokhatták, hogy havonta érkezik a Magazin legfrissebb száma a világhálón, amit országszerte és határainkon túl is olvasnak. Kiadónk Sajtóközpontjával (www.sajtokozpont.hu) az önkormányzatokkal és szerkesztőségekkel együttműködve továbbítunk hirdetéseket a helyi újságokba.

A régóta tervezett HírM@il ötlete arra épült, hogy kiadónk a „sok kicsi sokra megy” elven rengeteg településen helyben van, amely mellett országos és határon túli olvasóink is vannak jelentős számban. Ezt a tekintélyes kapcsolatrendszert tudjuk kihasználni a tájékoztatásra, de nem érjük be ennyivel. A Hírnökös „jó hírek” mellett, ajándékokkal is jutalmazzuk azokat, akik figyelnek ránk! A Hírnökös stílus lényege, hogy komolyan vagyunk komolytalanok és célunk az informatív szórakoztatás!

2020-ban mintegy 70 település és kerület, illetve a főváros mellett 10 járás/kistérség lakosait értük el közvetlenül, ami folyamatosan bővül. Információs központunkban (www.hirnok.hu/infokozpont) szereplő kiemelt települések / kerületek, vagy járások lakosainak célzottan is küldünk helyi és regionális híreket, programajánlatokat, érdekességeket, többek között az önkormányzattal, helyi lappal, művelődési házzal… együttműködve. A Hírnök Magazin aktuális számát és más országos jellegű híreket és hirdetéseket minden, a listánkban szereplő – helyi, regionális, országos és határon túli – címre elküldjük.

Egyediek tudunk lenni, mert e-mail címe szinte mindenkinek van (fiataloktól az idősekig), hiszen munkához, vagy szimpla regisztrálástól a netes vásárláson át az e-ügyintézésig, lehetetlen e-mail cím nélkül bármit intézni! Természetesen a közösségi oldalak, illetve a Facebook „nagyságát” cseppet sem becsüljük le, sőt azok minden előnyét maximálisan kihasználjuk, ezért létrehoztuk a Facebook oldalunkat is (www.facebook.com/hirnokajandek).

Miért iratkoznak fel a HírM@il üzenetekre?
– megkapják minden hónapban a Hírnök Magazint,
– ingyenes ajándékutalványok kódjáért, ami csak HírM@il-ben érkezik,
– ingyenes címjegyzék megjelenése miatt,
– helyi lapok megjelenéséért – ahol együttműködünk az önkormányzatokkal

Rendszerünkkel egyaránt elérjük a hírekre éhezőket és azokat, akik jó szívvel fogadják el az ajándékokat, amelyeket minden külön elvárás, vásárlási, vagy egyéb kötelezettség nélkül válthatnak be hirdetőinknél.

HírnökAjándék honlap: www.hirnokajandek.hu
Facebook: www.facebook.com/hirnokajandek

Ajándék Honlap hirdetési információk, megrendelés: www.sajtokozpont.hu/media/hirnokajandek

Hírnök Magazin: www.hirnokmagazin.hu

HírM@il és Ajándéközön a Hírnök Médiától!  Ingyenes, sőt mi adunk ajándékokat olvasóinknak!!!


Az 1992-ben alapított népszerű lapunk a Hírnök Magazin mellett – amennyiben valamelyik kiemelt területünkön lakik, vagy dolgozik – környezete kiemelten érdekes híreit, illetve a helyi, önkormányzati lapot küldjük. AJÁNDÉKOK-hoz kódokat kizárólag a HírM@il olvasók kapnak(!) e-mail üzenetben – Hírnök Magazin, helyi lap… – és a leggyorsabbak tudják beváltani! 

Felesleges, zavaró, tolakodó üzeneteket nem küldünk!

Összetétele röviden: 
Hírnök Magazin – Havonta elküldjük magazinunk digitális változatát – országos és kistérségi változatban
Kiemelt hírek, érdekességek, programajánlatok… – Helyi, Regionális és Országos információk
Önkormányzati lapok – ahol együttműködünk
Ajándékutalványok  – Helyi, Regionális és Országos lehetőségekkel

HírMail tájékoztatás 
A kiemelt települések / kerületek, vagy kistérségek lakosainak célzottan küldünk helyi és regionális híreket, programajánlatokat, érdekességeket, többek között az önkormányzattal, helyi lappal, művelődési házzal… együttműködve. A Hírnök Magazin aktuális számát és más országos jellegű híreket minden, a listánkban szereplő – helyi, regionális, országos és határon túli – címre elküldjük.  A tájékoztatásban törekszünk az 1992-ben alapított kiadónk alapelveit követve, könnyed, érdekes „Hírnökös” stílusra.

HírMail AJÁNDÉK
Olvasóink számára Ajándékutalványokkal tesszük kellemesebbé és izgalmasabbá a HírM@il érkezését! Az utalványok összetétele folyamatosan változik! Mivel korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre, ezért számít a gyorsaság is, így kiemelt figyelemmel várják olvasóink a HírM@il érkezését. 
Az ajándékok segítségével hirdetőink extrém figyelmet kapnak olvasóinktól, amely által a vállalkozások népszerűsége, forgalma jelentősen emelkedhet. 

AJÁNDÉK átvétele, kód beváltása részletek ITT – www.hirnokajandek.hu/bevaltas/

A HírMail küldések ideje és helye nincs előre meghatározva. Elsősorban az aktuális Hírnök Magazin kerül küldésre.  

Célunk, küldetésünk
Az 1992-ben alapított Hírnök alapvetően helyi tájékoztatásra jött létre, amely országos Magazinná „nőtt”, de melléklettel, illetve egyéb formában helyi lapként is megjelent. Ezt a jól bevált koncepciót folytatjuk digitális formában – vagyis helyben is vagyunk és országosan is tájékoztatunk. Alapvetően a Hírnök Magazin online „terjesztésére” jött létre virtuális levelező rendszerünk, amelyet jelentős fejlesztéssel tettünk különlegessé és partnereink számára hasznossá!
HírM@il rendszerünk önkormányzatokkal, helyi lapokkal, intézményekkel együttműködve olyan tájékoztatási eszköz, amely a leghatékonyabb módon éri el célzottan a települések, kerületek, régiók lakosait és extra hatékonyságú hirdetési lehetőséget biztosít. Az olvasótábor bővülését és a folyamatos érdeklődést az ajándékutalványok segítségével erősítjük.
Akiket a hírek érdekelnek, felkeltjük a figyelmét az ajándékokra.
Az ajándékért feliratkozókat a hírek elolvasására is ösztönözzük.
Az összes titkunkat nem áruljuk el, de egyedi koncepciónk által, minden korosztályt  és érdeklődési kört el tudunk érni. 
E-mail címe szinte mindenkinek van, sőt sokszor több is!


Marketing – Hirdetési lehetőségek

Miért egyedi és a leghatékonyabb a Hírnök HírM@il?
– Mert e-mail címe szinte mindenkinek van (fiataloktól az idősekig), hiszen munkához, vagy szimpla regisztrálástól a netes vásárláson át az e-ügyintézésig, lehetetlen e-mail cím nélkül bármit intézni!  
– Mert egyedi módon, célzottan érjük el egyes települések lakosait! 
– Mert helyi olvasóink mellett regionális, országos és határon túli területen élőket is elérünk, akik többek között a Hírnök Magazint is olvashatják digitális formátumban. 
– Mert kiemelten érdekes és fontos híreket és információkat küldünk. 
– Mert maximálisan kihasználjuk a közösségi média, Facebook előnyeit is.
– Mert a helyi információkat többek között az önkormányzat, helyi lap, kulturális intézmények… is biztosítják. 
– Mert korlátozott mennyiségben küldünk HírM@il üzenetet, hogy ne érezzék zavarónak olvasóink!
– Mert ajándékokkal keltjük fel a figyelmet és vonzunk új feliratkozókat, illetve jutalmazzuk régi olvasóinkat!

Önálló szerver, saját küldő és e-mail cím, ellenőrzött és delegált domain
Küldő/Feladó: Hírnök Média – HírMail
Küldő e-mail cím: hirmail@hirnok.hu
Mivel több címre kerül küldésre, kiemelt fontosságú a biztonság! Az általunk használt SPF (Sender Policy Framework) rekord az E-mail cím hamisítás ellen létrejött technika. A fogadó fél szolgáltatója (pl.: Gmail) ellenőrzi, hogy a küldő címében szereplő domain név (nálunk a hirnok.hu) jóváhagyja a levélküldést arról az IP címről, melyről a levél érkezik. Ezzel igazolja, hogy nem vírus, kéretlen levél, spam stb.

Címlista, Olvasók
Címlistánkra 
a Hírnök Média, illetve a HírMail www.hirnokajandek.hu oldalakon lehet feliratkozni
amely mellett szerepel az 1992-ben alapított kiadónk
– összes kapcsolata,
– partnere,
hirdetője,
illetve aki korábban feliratkozott a
– Hírnök Információs- és Hírközpont levelezőrendszerére (www.hirnok.hu), 
Játék és Kedvezmény oldalunkon (www.tized.hu),
– Hírnök Ajándék oldalunkon (www.hirnokajandek.hu)
Sajtóközpont oldalunkon (www.sajtokozpont.hu)
vagy bármely más honlapunkon iratkozott fel, illetve 
kiemelt partnere a Hírnök Médiának, vagy
valamilyen formában kapcsolatba került cégünkkel, kiadónkkal, üzletünkkel… 

Feliratkozás:
A HírMail-re a www.hirnokajandek.hu  oldalon lehet feliratkozni. A település beírása által a kiemelt területek, kistérségek olvasótáborába kerül. Amennyiben nem tartozik kiemelt területhez, az országos küldéshez kerül – amennyiben bővül, a terület, automatikusan oda soroljuk.  

Leiratkozás:
Lehetőség van leiratkozásra, amely után nem lesz esélye nyereményre, ajándékra, nem kap semmilyen információt, értesítést az országos érdekességekről, település híreiről, programokról stb.

A fentieken túl, egyéb kérdésekben a Hírnök Média ÁSZF (Általános Szerződési / Felhasználási Feltételek) az irányadóak.