HírM@il

HírM@il – Hírnökös Hírek és Ingyenes Ajándékok, utalványok 

Feliratkozóink számára az 1992-ben alapított népszerű magazinunk a Hírnök mellett a kiemelt települések önkormányzati, illetve fontos híreit, helyi- és regionális lapok megjelenését küldjük. Egyedi adatbázisunk és feliratkozó rendszerünk által, célzottan, területenként is elérjük olvasóinkat. Az új feliratkozók csalogatása és hűséges olvasóink jutalmazása érdekében Ajándékutalványokat biztosítunk.
A Hírnök HírM@il egyedi, új műfaj a tájékoztatásban, amelyet a Hírnök Média hozott létre! 

Összetétele röviden: 
Hírnök Magazin – Havonta elküldjük magazinunk digitális változatát 
Kiemelt hírek, érdekességek, programajánlatok… – Helyi, Regionális és Országos információk
Hirdetések, ajánlatok, amelyek segítenek, ötletet adnak, megoldást nyújtanak…  
Ajándékutalványok  – Helyi, Regionális és Országos eléréssel 

HírMail tájékoztatás 
A kiemelt települések / kerületek, vagy kistérségek lakosainak célzottan küldünk helyi és regionális híreket, programajánlatokat, érdekességeket, többek között az önkormányzattal, helyi lappal, művelődési házzal… együttműködve. A Hírnök Magazin aktuális számát és más országos jellegű híreket minden, a listánkban szereplő – helyi, regionális, országos és határon túli – címre elküldjük.  A tájékoztatásban törekszünk az 1992-ben alapított kiadónk alapelveit követve, könnyed, érdekes „Hírnökös” stílusra.

HírMail AJÁNDÉK
Olvasóink számára minimum 5 000 Ft. értékű Ajándékutalvánnyal tesszük kellemesebbé és izgalmasabbá a HírM@il érkezését. Mivel korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre az utalványok, ezért számít a gyorsaság is, így kiemelt figyelemmel várják olvasóink a HírM@il érkezését. 
Az ajándékok segítségével hirdetőink extrém figyelmet kapnak olvasóinktól, amely által a vállalkozások népszerűsége, forgalma jelentősen emelkedhet.
Ajándék honlap bemutató: www.hirnokajandek.hu/honlapunkrol

HírM@il küldés és Ajándékhonlap megjelenés megrendelése ITT

AJÁNDÉK átvétele, kód beváltása részletek ITT – www.hirnokajandek.hu/bevaltas/

A HírMail küldések ideje és helye nincs előre meghatározva. Elsősorban az éppen aktuális hírek és partnereink, illetve a hirdetők igénye alapján kerül küldésre. 

Célunk, küldetésünk
Az 1992-ben alapított Hírnök alapvetően helyi tájékoztatásra jött létre, amely országos Magazinná „nőtt”, de melléklettel, illetve egyéb formában helyi lapként is megjelent. Ezt a jól bevált koncepciót folytatjuk digitális formában – vagyis helyben is vagyunk és országosan is tájékoztatunk. Alapvetően a Hírnök Magazin online „terjesztésére” jött létre virtuális levelező rendszerünk, amelyet jelentős fejlesztéssel tettünk különlegessé és partnereink számára hasznossá!
HírM@il rendszerünk a helyi intézményekkel együttműködve olyan tájékoztatási eszköz, amely a leghatékonyabb módon éri el célzottan a települések, kerületek, régiók lakosait és extra hatékonyságú hirdetési lehetőséget biztosít. Az olvasótábor bővülését és a folyamatos érdeklődést az ajándékutalványok segítségével erősítjük.
Akiket a hírek érdekelnek, felkeltjük a figyelmét az ajándékokra.
Az ajándékért feliratkozókat a hírek elolvasására is ösztönözzük.
Az összes titkunkat nem áruljuk el, de egyedi koncepciónk által, minden korosztályt  és érdeklődési kört el tudunk érni. 
E-mail címe szinte mindenkinek van, sőt sokszor több is!


Marketing – Hirdetési lehetőségek

Kétféle extrém lehetőségünk van a vállalkozásoknak, hogy népszerűsítsék terméküket, szolgáltatásukat!
1. HírMail üzenet, amely által célzottan is el lehet érni az embereket a kiválasztott terület(ek)en, regionálisan, vagy akár országosan.
2. Honlap megjelenés – kiemelt megjelenés és bemutató oldal a www.hirnokajandek.hu honlapon, amelynek jelentős népszerűségét és a folyamatos látogatottságot a letölthető ajándékutalványok biztosítják!
Részletek, megrendelés: www.sajtokozpont.hu/media/hirmail/

Miért egyedi és a leghatékonyabb a Hírnök HírMail?
– Mert e-mail címe szinte mindenkinek van (fiataloktól az idősekig), hiszen munkához, vagy szimpla regisztrálástól a netes vásárláson át az e-ügyintézésig, lehetetlen e-mail cím nélkül bármit intézni!  
– Mert egyedi módon, célzottan érjük el a települések lakosait! 
– Mert helyi olvasóink mellett regionális, országos és határon túli területen élőket is elérünk, akik többek között a Hírnök Magazint is olvashatják digitális formátumban. 
– Mert kiemelten érdekes és fontos híreket és információkat küldünk. 
– Mert maximálisan kihasználjuk a közösségi média, Facebook előnyeit is.
– Mert a helyi információkat többek között az önkormányzat, helyi lap, kulturális intézmények, orvosok, iskolák, óvodák… is biztosítják. 
– Mert korlátozott mennyiségben küldünk HírMail-t!
– Mert ajándékokkal keltjük fel a figyelmet és vonzunk új feliratkozókat, illetve tartjuk meg régi olvasóinkat!

E-mail üzenet – hirdetés felépítése!
A kiküldött e-mail felépítése egyedi! Tipográfiai kialakítása által azonnal felismerik, hogy tőlünk, vagyis a Hírnök Médiától érkezik a HírMail.
Csak egy ajánlat szerepel a levélben! – amely általában valamilyen honlapra, vagy oldalra vezet, ahol bővebben tájékozódhatnak (amennyiben nincs saját honlap, vagy oldal, azt is tudunk biztosítani). 
Levelezőrendszerünk egyfajta hírfolyam, amely által folyamatos ajándékokkal, nyereményekkel együtt, a fontos, kiemelt információk közé „ágyazva” küldjük el hirdetőink ajánlatát. 
Az e-mail küldés lehetősége korlátozott! – fontosnak tartjuk, hogy olvasóinkat ne terheljük túl, ne vegyék tolakodásnak, levéláradatnak az ajánlatokat, ezért csak korlátozott számban, válogatott tartalommal küldünk HírMail-t. Kiadónk fenntartja a jogot, hogy indok nélkül megtagadja a küldést. Uszító tartalmú, pártokkal kapcsolatos, politikai jellegű, vagy egyéb, ami a Hírnök Média elveivel ellentétes, illetve hely hiányában, vagy bármely okból, az e-mail küldését indokolás nélkül visszautasíthatja kiadónk.

Intézményi HírMail – Ingyenes és kedvezményes 
A kiemelt területeken, partnereink számára havi egy alkalommal ingyenes HírMail küldésre van lehetőség –önkormányzatnak, helyi lapnak, művelődési háznak és egészségügyi intézménynek, orvosoknak, iskoláknak, óvodáknak…
További HírMail küldésre is lehetőség van jelképes díjért.   

Önálló szerver, saját küldő és e-mail cím, ellenőrzött és delegált domain
Küldő/Feladó: Hírnök Média – HírMail
Küldő e-mail cím: hirmail@hirnok.hu
Mivel több címre kerül küldésre, kiemelt fontosságú a biztonság! Az általunk használt SPF (Sender Policy Framework) rekord az E-mail cím hamisítás ellen létrejött technika. A fogadó fél szolgáltatója (pl.: Gmail) ellenőrzi, hogy a küldő címében szereplő domain név (nálunk a hirnok.hu) jóváhagyja-e a levélküldést arról az IP címről, melyről a levél érkezik. Ezzel igazolja, hogy nem vírus, kéretlen levél, spam stb.

Címlista, Olvasók
Címlistánkra 
a Hírnök Média, illetve a HírMail www.hirnokajandek.hu oldalakon lehet feliratkozni
amely mellett szerepel az 1992-ben alapított kiadónk
összes kapcsolata, partnere, hirdetője, illetve aki korábban feliratkozott a
Hírnök Információs- és Hírközpont levelezőrendszerére (www.hirnok.hu),
Játék és Kedvezmény oldalunkra (www.tized.hu),
Sajtóközpont oldalunkon (www.sajtokozpont.hu) stb. honlapunkon iratkozott fel, vagy 
kiemelt partnere a Hírnök Médiának, illetve
valamilyen formában kapcsolatba került cégünkkel, kiadónkkal, üzletünkkel… 

Feliratkozás:
A HírMail-re a www.hirnokajandek.hu  oldalon lehet feliratkozni. A település beírása által a kiemelt területek, kistérségek olvasótáborába kerül. Amennyiben nem tartozik kiemelt területhez, az országos küldéshez kerül – amennyiben bővül, a terület, automatikusan oda soroljuk.  

Leiratkozás:
Lehetőség van leiratkozásra, amely után nem lesz esélye nyereményre, ajándékra, nem kap semmilyen információt, értesítést az országos érdekességekről, település híreiről, programokról stb.


A fentieken túl, egyéb kérdésekben a Hírnök Média ÁSZF (Általános Szerződési / Felhasználási Feltételek) az irányadóak.


Kistérségi térkép: www.terport.hu/kistersegek/magyarorszag-kistersegei 

Megosztási lehetőségek