HírM@il

HírM@il – Hírnökös Hírek és Ajándékok

Olvasóinknak az 1992-ben alapított népszerű magazinunk a Hírnök mellett – amennyiben a megadott hely a kiemelt területek között van –  önkormányzati, illetve a település, vagy a térség érdekes, fontos híreit, helyi- és regionális lapok megjelenését küldjük. Az üzenetekben küldjük a kódot is az Ajándékutalványok ingyenes letöltéséhez!
A Hírnök HírM@il egyedi, új műfaj a tájékoztatásban, amelyet a Hírnök Média hozott létre! 

Összetétele röviden: 
Hírnök Magazin – Havonta elküldjük magazinunk digitális változatát – országos és kistérségi változatban
Kiemelt hírek, érdekességek, programajánlatok… – Helyi, Regionális és Országos információk
Hirdetések, ajánlatok, amelyek segítenek, ötletet adnak, megoldást nyújtanak…  
Ajándékutalványok  – Helyi, Regionális és Országos lehetőségekkel

HírMail tájékoztatás 
A kiemelt települések / kerületek, vagy kistérségek lakosainak célzottan küldünk helyi és regionális híreket, programajánlatokat, érdekességeket, többek között az önkormányzattal, helyi lappal, művelődési házzal… együttműködve. A Hírnök Magazin aktuális számát és más országos jellegű híreket minden, a listánkban szereplő – helyi, regionális, országos és határon túli – címre elküldjük.  A tájékoztatásban törekszünk az 1992-ben alapított kiadónk alapelveit követve, könnyed, érdekes „Hírnökös” stílusra.

HírMail AJÁNDÉK
Olvasóink számára minimum 5 000 Ft. értékű Ajándékutalvánnyal tesszük kellemesebbé és izgalmasabbá a HírM@il érkezését. Mivel korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre az utalványok, ezért számít a gyorsaság is, így kiemelt figyelemmel várják olvasóink a HírM@il érkezését. 
Az ajándékok segítségével hirdetőink extrém figyelmet kapnak olvasóinktól, amely által a vállalkozások népszerűsége, forgalma jelentősen emelkedhet.
Ajándék honlap bemutató: www.hirnokajandek.hu/honlapunkrol

HírM@il küldés és Ajándékhonlap megjelenés megrendelése ITT

AJÁNDÉK átvétele, kód beváltása részletek ITT – www.hirnokajandek.hu/bevaltas/

A HírMail küldések ideje és helye nincs előre meghatározva. Elsősorban az éppen aktuális hírek és partnereink, illetve a hirdetők igénye alapján kerül küldésre. 

Célunk, küldetésünk
Az 1992-ben alapított Hírnök alapvetően helyi tájékoztatásra jött létre, amely országos Magazinná „nőtt”, de melléklettel, illetve egyéb formában helyi lapként is megjelent. Ezt a jól bevált koncepciót folytatjuk digitális formában – vagyis helyben is vagyunk és országosan is tájékoztatunk. Alapvetően a Hírnök Magazin online „terjesztésére” jött létre virtuális levelező rendszerünk, amelyet jelentős fejlesztéssel tettünk különlegessé és partnereink számára hasznossá!
HírM@il rendszerünk önkormányzatokkal, helyi lapokkal, intézményekkel együttműködve olyan tájékoztatási eszköz, amely a leghatékonyabb módon éri el célzottan a települések, kerületek, régiók lakosait és extra hatékonyságú hirdetési lehetőséget biztosít. Az olvasótábor bővülését és a folyamatos érdeklődést az ajándékutalványok segítségével erősítjük.
Akiket a hírek érdekelnek, felkeltjük a figyelmét az ajándékokra.
Az ajándékért feliratkozókat a hírek elolvasására is ösztönözzük.
Az összes titkunkat nem áruljuk el, de egyedi koncepciónk által, minden korosztályt  és érdeklődési kört el tudunk érni. 
E-mail címe szinte mindenkinek van, sőt sokszor több is!


Marketing – Hirdetési lehetőségek

Részletek, megrendelés: www.sajtokozpont.hu/media/hirmail/

Miért egyedi és a leghatékonyabb a Hírnök HírM@il?
– Mert e-mail címe szinte mindenkinek van (fiataloktól az idősekig), hiszen munkához, vagy szimpla regisztrálástól a netes vásárláson át az e-ügyintézésig, lehetetlen e-mail cím nélkül bármit intézni!  
– Mert egyedi módon, célzottan érjük el a települések lakosait! 
– Mert helyi olvasóink mellett regionális, országos és határon túli területen élőket is elérünk, akik többek között a Hírnök Magazint is olvashatják digitális formátumban. 
– Mert kiemelten érdekes és fontos híreket és információkat küldünk. 
– Mert maximálisan kihasználjuk a közösségi média, Facebook előnyeit is.
– Mert a helyi információkat többek között az önkormányzat, helyi lap, kulturális intézmények, orvosok, iskolák, óvodák… is biztosítják. 
– Mert korlátozott mennyiségben küldünk HírM@il üzenetet, hogy ne érezzék zavarónak olvasóink!
– Mert ajándékokkal keltjük fel a figyelmet és vonzunk új feliratkozókat, illetve jutalmazzuk régi olvasóinkat!

E-mail üzenet – hirdetés felépítése!
A kiküldött e-mail felépítése egyedi! Tipográfiai kialakítása által azonnal felismerik, hogy tőlünk, vagyis a Hírnök Médiától érkezik a HírM@il.
Csak egy ajánlat szerepel a levélben! – amely általában valamilyen honlapra, vagy oldalra vezet, ahol bővebben tájékozódhatnak (amennyiben nincs saját honlap, vagy oldal, azt is tudunk biztosítani). 
Levelezőrendszerünk egyfajta hírfolyam, amely által ajándékokkal, nyereményekkel együtt, a fontos, kiemelt információk közé „ágyazva” küldjük el hirdetőink ajánlatát. 
Az e-mail küldés lehetősége korlátozott! – fontosnak tartjuk, hogy olvasóinkat ne terheljük túl, ne vegyék tolakodásnak, levéláradatnak az ajánlatokat, ezért csak korlátozott számban, válogatott tartalommal küldünk HírM@il-t. Kiadónk fenntartja a jogot, hogy indok nélkül megtagadja a küldést. Uszító tartalmú, pártokkal kapcsolatos, politikai jellegű, vagy egyéb, ami a Hírnök Média elveivel ellentétes, illetve hely hiányában, vagy bármely okból, az e-mail küldését indokolás nélkül visszautasíthatja kiadónk.

Intézményi HírMail – Ingyenes és kedvezményes 
A kiemelt területeken, partnereink számára havi egy alkalommal ingyenes HírM@il küldésre van lehetőség –önkormányzatnak, helyi lapnak, művelődési háznak és egészségügyi intézménynek, orvosoknak, iskoláknak, óvodáknak…
További HírMail küldésre is lehetőség van jelképes díjért.   

Önálló szerver, saját küldő és e-mail cím, ellenőrzött és delegált domain
Küldő/Feladó: Hírnök Média – HírMail
Küldő e-mail cím: hirmail@hirnok.hu
Mivel több címre kerül küldésre, kiemelt fontosságú a biztonság! Az általunk használt SPF (Sender Policy Framework) rekord az E-mail cím hamisítás ellen létrejött technika. A fogadó fél szolgáltatója (pl.: Gmail) ellenőrzi, hogy a küldő címében szereplő domain név (nálunk a hirnok.hu) jóváhagyja-e a levélküldést arról az IP címről, melyről a levél érkezik. Ezzel igazolja, hogy nem vírus, kéretlen levél, spam stb.

Címlista, Olvasók
Címlistánkra 
a Hírnök Média, illetve a HírMail www.hirnokajandek.hu oldalakon lehet feliratkozni
amely mellett szerepel az 1992-ben alapított kiadónk
– összes kapcsolata,
– partnere,
hirdetője,
illetve aki korábban feliratkozott a
– Hírnök Információs- és Hírközpont levelezőrendszerére (www.hirnok.hu),
Játék és Kedvezmény oldalunkra (www.tized.hu),
Sajtóközpont oldalunkon (www.sajtokozpont.hu)
vagy bármely más honlapunkon iratkozott fel, illetve 
kiemelt partnere a Hírnök Médiának, vagy
valamilyen formában kapcsolatba került cégünkkel, kiadónkkal, üzletünkkel… 

Feliratkozás:
A HírMail-re a www.hirnokajandek.hu  oldalon lehet feliratkozni. A település beírása által a kiemelt területek, kistérségek olvasótáborába kerül. Amennyiben nem tartozik kiemelt területhez, az országos küldéshez kerül – amennyiben bővül, a terület, automatikusan oda soroljuk.  

Leiratkozás:
Lehetőség van leiratkozásra, amely után nem lesz esélye nyereményre, ajándékra, nem kap semmilyen információt, értesítést az országos érdekességekről, település híreiről, programokról stb.


A fentieken túl, egyéb kérdésekben a Hírnök Média ÁSZF (Általános Szerződési / Felhasználási Feltételek) az irányadóak.


Kistérségi térkép: www.terport.hu/kistersegek/magyarorszag-kistersegei 

Megosztási lehetőségek