Címjegyzék bemutató

Címjegyzék / lista www.cimjegyzek.hu 

A Címjegyzék (www.cimjegyzek.hu) egy különleges online megjelenés, amelynél egyedi kiemelések irányítják a figyelmet a szolgáltatásokra, üzletekre, vállalkozásokra, illetve részletes bemutatással is meggyőzi a leendő ügyfeleket, vásárlókat, hogy miért érdemes parterünket választani. 

A főoldali kiemelt megjelenés a saját adatbázisra vezet, ahol részletes bemutató, akár cikk formájában, fotókkal, grafikákkal, térképpel, illetve útvonaltervezővel, egyetlen kattintással hívható telefonszámmal, e-mail üzenetküldéssel jelenik meg. Akinek nincs honlapja, kiváló lehetőség a bemutatkozásra, de a weboldallal rendelkezők is erősíteni tudják saját honlapjuk SEO értéket a hozzájuk vezető link által. 

Többféle plusz kiemelés, megjelenési lehetőség irányítja a figyelmet a címjegyzékben szereplő partnereinkre.  

Lehetőség van kedvezményt biztosítani a www.extrakedvezmeny.hu területen, amely újabb kiemelt felületen irányítja a figyelmet a tevékenységre. 

Hatalmas jelentősége van a Hírnök Info-Központ (www.info-kozpont.hu) címjegyzék listának, amely a települések önálló oldalán ingyenesen megjelenő vállalkozások listája, amelyben a címjegyzékben szereplő partnereink saját bemutatkozó oldalára kiemelten vezet, de lehetőség van több településen, regionálisan, vármegyében, vagy országosan kiemelt banner hirdetéssel is megjelenni.

Az Info-Központban nem csak a keresők által találnak a cégekre, vagy a kiemelt, fontos információk miatt látogatják saját településük oldalát, de minden hónapban célzottan, e-mail értesítés vezeti a Hírnök Magazin olvasókat a saját területhez tartozó lapszám ingyenes olvasásához. Azokon a településeken, ahol szerződésben vagyunk az önkormányzattal a helyi lap megjelenéséről is értesítést kapnak a helyi lakosok.

Tehát, a Google kereső magas találati lehetősége mellett, a lakosok többször visszatérnek a vármegye, a regionális, vagy a települések oldalára, a hírek, információk, adatok, vállalkozások miatt is. 

Lehetőség van regionálisan, vármegyében, vagy akár országosan kiemelkedni, a konkurencia elé kerülni, bannerrel, illetve több területen is megjelenni az info-központban, vagy magazinban, egyéb online felületen.

 Ajánlatot az alábbi linken lehet kérni: www.sajtokozpont.hu/ajanlatkeres vagy www.hirdetni.hu, illetve az alábbi elérhetőségeken: hirnok@hirnok.hu, telefonon: 06-70-417-9952