GYIK

Hogyan juthatok a kuponKÓD-hoz?
A kódokat a HírM@il Olvasóinknak küldjük el, e-mail üzenetben, amelyre bárki feliratkozhat! Minden HírMail Olvasó esélyes  az Ajándékutalvány átvételére!

Hol lehet feliratkozni?
Honlapunk oldalsávján, vagy  a www.hirnokajandek.hu/feliratkozas oldalunkon. 

Miért érdekes a település / kerület megadása?
A HírM@il üzeneteket és az ajándékutalványokat célzottan küldjük egy település, vagy kistérség lakosainak, illetve mindenkinek országszerte és határon túl is. A híreknél és ajándékoknál is lesznek, amelyek csak egyetlen települést érintenek, így kizárólag azok számára megy e-mail, akik ott laknak, vagy dolgoznak, illetve arra a területre iratkoztak fel. 

Feliratkoztam – Nem találom a HírM@il üzenetet?
1.
Az üzenetek küldése időszakos és területfüggő, így megeshet, hogy éppen arra a településre nem lett küldve. Ezt is egyszerűen lehet ellenőrizni az „Aktuális / Nyertesek” hírfolyamban, ahol megjelennek a tervezett küldések és a már elküldött üzenetek, ajándékkódok. Aki egy településre feliratkozik, megkapja a kistérségi és országos HírM@il üzeneteket is. 
2.
Amennyiben a gmail fiókban a „Prómóciók”  közé kerül, húzd át a levelet az elsődleges mappába és hagyd jóvá, hogy a jövőben mindig oda kerüljenek a tőlünk érkező üzenetek! (Részletek fotóval az oldal alján.)
3. Amennyiben az Outlook levelezőben a „Levélszemét” mappába helyezi, az üzenetnél a jobb egérgombra kattintva megjelenik a levélszemét beállítás, ahol a „Nem levélszemét” sor kijelölése után rákérdez, hogy a jövőben is megbízható legyen-e – természetesen megbízható.

Országos üzeneteket és a Hírnök Magazint megkapom, de a településem híreit és ajándékait nem kapom, pedig a listában látom, hogy küldenek oda is ajándékot és üzenetet. Mi ennek az oka?
Valószínűleg a feliratkozásnál az országos lett bejelölve, így a helyi és kistérségi ajándékok és információk nem jutnak el. A feliratkozó listában újra fel kell iratkozni, vagy a hirnok@hirnok.hu címre egy e-mail üzenetbe jelezni, hogy a jelenlegi feliratkozást módosítsuk a megadott településre.

Olyan települések híreit kapom, amihez nincs közöm? 
A feliratkozásnál valószínűleg hiba történt a település regisztrálásánál. Az hirnok@hirnok.hu címre egy e-mail üzenetbe jelezni kell, hogy a jelenlegi feliratkozást módosítsuk a megadott településre.

Hogyan tudom felhasználni a kódot?
Az átlagos webshopos rendeléssel kell kosárba tenni az ajándékutalványt, ahol a HírM@il üzenetben kapott kódot (kuponkódot) kell beírni,
amelytől a fizetendő összeg 0 Ft., vagyis nem kell fizetni.
Sikeres megrendelésnél e-mail-ben érkezik a letölthető Ajándékutalvány!
Részletes leírás ITT 

Mikor érkezik a HírM@il?
Nincs meghatározva sem a hírek, sem az ajándékutalványok küldésének pontos ideje.  Az ajándékutalványok folyamatosan kerülnek fel, amelyekhez a kódot a hírekkel, eseményekkel, programajánlatokkal, illetve célzott reklámokkal küldjük el.
A híreket kizárólag akkor küldjük, ha van fontos és érdekes. Feleslegesen nem terheljük olvasóinkat.

Csalás a több e-mail cím használata?
Több e-mail címmel is lehet regisztrálni, de nem sok értelme van, mert mindegyikre ugyanaz és ugyanakkor érkezik.

Bejelölhetek több területet?
Minden e-mail cím egyszer szerepel rendszerünkben, amelyhez plusz információként kerülnek a területek minden újabb feliratkozás után. Több területre is fel lehet iratkozni, hiszen lakhely, munka, vagy akár a születési hely miatt is érdekes lehet, de az sem tiltott, hogy „csak úgy” válasszon valaki pluszt. Ezzel valóban több az esély, mivel a küldések területenként történnek, viszont nem sért semmilyen érdeket, mert a célzott híreket és reklámokat is megkapja, ami partnereink, hirdetőink érdeke.
A kiválasztott terméknél, vagy a HírM@il üzenetből olvasóink megtudhatják, hogy az aktuális kód mely település(ek)re került küldésre, ami azért lehet érdekes, mert minél több a település, annál többen kapnak kódot. Ugyancsak szerepel az üzenetben, hogy hány darab beváltható, amely szintén érdekes információ lehet az esélyek szempontjából.

Tehát, nincs korlátozva a feliratkozható területek, vagy e-mail címek száma!

Meg lehet vásárolni az Ajándékutalványokat?
Minden lehetőség ingyenesen érhető el! Honlapunkon nem történik értékesítés! Az ajándékutalványok kizárólag Kuponkód beváltásával érhetőek el. 

Van vásárlási kötelezettség?
Az ajándékutalványok a megadott összegben szabadon felhasználhatók. Amennyiben célzott termékre, vagy szolgáltatásra lehet csak használni, az külön fel van tüntetve. Alapvetően bármilyen termék vásárlásánál, vagy szolgáltatás igénybevételénél, a meghatározott összeggel kell kevesebbet fizetni, vagy akár semmit. Vagyis pl. a Hírnök Média üzletében (3 Manó Vegyesbolt) váltja be valaki, akkor összeszedi a megadott értékben a termékeket és beváltja az utalványt. 

Nem iratkoztam fel, mégis érkezik HírMail.
Kiadónk minden partnerének, így többek között a Hírnök Magazin online feliratkozóinak, a tized.hu honlap listájában szereplő címeknek elküldjük a 

Céges e-mail-re érkezik a HírMail, felhasználhatom az ajándékutalványt?
Nincs ilyen jellegű korlátozás. A kód által lehet letölteni az utalványt, ahol a felhasználó nevét kell megadni. Aki letölti, az a szerencsés. 

Vállalkozóként is használhatom?
Folyamatosan biztosítunk vállalkozások számára is ajándékutalványokat, amelyeket többek között az üzletek, szolgáltatások fellendítésére szolgáló hirdetési, megjelenési lehetőségek. A cél, hogy segítsünk a népszerűsítésben. Mindamellett a „vállalkozó is ember”, aki ugyanúgy felhasználhatja bármely ajándékutalvány lehetőségét.


A HírM@il üzenetek elsősorban szöveges tartalommal rendelkeznek és összeállításuk, illetve felépítésük által elkerüli, hogy spam, levélszemét, vagy a Gmail fiókban „Prómóciók” közé sorolja. Az önálló szerver, saját küldő és e-mail cím (hirnok.hu, Hírnök Média – HírMail  hirmail@hirnok.hu), illetve ellenőrzött és delegált domain igazolja, hogy „komoly” levél érkezett. Az általunk használt SPF (Sender Policy Framework) rekord az E-mail cím hamisítás ellen létrejött technika. A fogadó fél szolgáltatója (pl.: Gmail) ellenőrzi, hogy a küldő címében szereplő domain név (nálunk a hirnok.hu) jóváhagyja-e a levélküldést arról az IP címről, melyről a levél érkezik. Ezzel igazolja, hogy nem vírus, kéretlen levél, spam stb.
Természetesen ennek ellenére vannak rendszerek, amelyek „szigorúak és félreteszik”, ezért érdemes biztosítani, hogy azonnal lássuk.


Amennyiben a gmail fiókban a „Prómóciók”  közé kerül, húzd át a levelet az elsődleges mappába és hagyd jóvá, hogy a jövőben mindig oda kerüljenek a tőlünk érkező üzenetek! (Részletek fotóval az oldal alján.)


3. Amennyiben az Outlook levelezőben a „Levélszemét” mappába helyezi, az üzenetnél a jobb egérgombra kattintva megjelenik a levélszemét beállítás, ahol a „Nem levélszemét” sor kijelölése után rákérdez, hogy a jövőben is megbízható legyen-e – természetesen megbízható.

Megosztási lehetőségek