OPERA Halláscentrum – Veresegyház

OPERA Halláscentrum
2112 Veresegyház, Fő út 35.

Tel.: +36 20 662 4821; +36 28 631 812

Leírás

Hallókészülékek

A hallókészülékek műszaki fejlesztése az elmúlt években jelentős és nagyon gyors fejlődésen ment keresztül. Már nem csak a hangok felerősítése a cél, hanem a felhasználó hallásának és elvárásainak megfelelő, egyénre szabott megoldások biztosítása is.

Mindenki számára van megfelelő megoldás!

A fülmögötti és a hallójárati készülékeknél egyaránt bekövetkezett a jelentős méretcsökkenés, megnőtt a szín és formaválaszték. A korszerű hallókészülékek kifogástalan hallásélményt nyújtanak, és ezzel párhuzamosan kiküszöbölik a régi
hallókészülékek legfőbb hibáit.

Önnek már nem kell az állandó sípolástól tartania!

Szolgáltatásaik között megtalálhatóak a zajcsökkentő és beszédkiemelő rendszerek, az állandó visszacsatolás gátlás, amely megszünteti a gerjedést és sípolást. A legmodernebb készülékek vezeték nélküli szolgáltatásának köszönhetően a készülékek távszabályozhatóak, így segítségükkel a mobiltelefont, a televíziót vagy a számítógépét is sztereó minőségben hallhatja a viselő, egyenesen a hallókészülékén keresztül.

A hallókészülék nem csupán egy egyszerű hangerősítő!

Egy olyan speciális eszköz, amelynek tulajdonságai, műszaki paraméterei úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjon a sérült hallás egyedi igényeihez. A hallásérültek számára különösen fontos a precízen beállított frekvenciamenet.
Nagyobb problémát jelent viszont, a frekvenciánként megváltozott hangosságérzet (kóros hangosságfokozódás) és dinamika. A hallássérülés esetén ugyanis nemcsak a hallásküszöb emelkedik meg, hanem a hangos hangokra való érzékenység is változik.
Ez a változás ráadásul gyakran frekvenciafüggő is. Ezért nem egyszerűen frekvenciánkénti hangerőpótlásról van szó, hiszen a halk és a hangos hangok közötti arány a beteg hangspektrumában változó lehet. Ugyancsak fontos a maradék hallás védelme. Így az erősített hangokat az egész spektrumban különböző mértékben szükséges erősíteni, sőt korlátozni is kell.

Melyik készülék illik hozzám?

A hallókészülék a felerősített hangot a hallójáratba közvetíti. A készülék a fül anatómiai formája, a megkívánt erősítés, és további szempontok alapján többféle méretű, formájú és elhelyezkedésű lehet.

PROTONE HALLÓKÉSZÜLÉKEK

Büszkék vagyunk rá, hogy a Protone hallókészülékek Magyarország egyetlen hazai, innovatív hallókészülék-családja.

OPERA Halláscentrum- 2112 Veresegyház, Fő út 35.- +36 20 662 4821; +36 28 631 812