Gépi földmunka – Mogyoród

Bobcat gépi földmunka
2146 Mogyoród, Kiss Ernő u. 2.

Koncz Tamás: 06-30-558-5488
www.tomikontener.hu

Leírás

Vállalunk gépi földmunkát, árokásást, alapásást
és gépi rakodást…

Cégünk gépi földmunkával, gépi rakodással, alap és árok ásással, betontöréssel  és tereprendezéssel foglalkozik.

 Gépeinkkel az alábbi szolgáltatásokat tudjuk nyújtani a vállalkozásoktól a lakosságig: tereprendezés, alapásás, pincetömb kiemelés, medence kiásása, kerti tó ásása, raklapos anyagmozgatás, pl. térkő, zsákos árú raklapos mozgatása, lyukfúrás, árokásás- ami lehet közmű árok ásás , sávalap ásás, betontörés, aszfalt törés, útalap törés, aljzatbeton törés,  épületbontás, házbontás, melléképület bontás, kertrendezés, fagyökerek kiásása. Szóródó áru szállítás, elterítés, teherautóra rakás, vízóra akna kiásás, ciszterna kiásás, szikkasztó ásás, bozót írtás géppel gyökerestül.

Árokásás, gödörásás
Az árokásást többféle kanálmérettel végezzük pontosan és precízen. Munkagépeink alkalmasak építkezés utáni közműárok kiásására is.

Tereprendezés
Szakszerű és pontos tereprendezést vállalunk rövid határidőre, különböző munkagépekkel a Bobcat-től egészen a nagy teljesítményű kotrógépekig.

Csatornázás, csatorna ásás
Precíz munkavégzés és gyors kivitelezés a csatornázás és csatorna ásás munkálatainál is az Ön elvárása szerint.

Alapásás – feltöltés:
házak lakóparkok építése során felmerülő földmunkák végigkísérése az alap kiásásától, a közmű fektetési munkálatokon keresztül a végső tereprendezésig. Az alapásás területén is hatékony és gyors munkagépeket alkalmazunk, pontos munkát végezve, amelyre eddigi ügyfeleink elégedettsége a garancia.

Árokásás:
Vízelvezető árkok, csatornanyomvonal, kerítésnyomvonal ásás, rézsű, víztározó tömb kiemelése, kerti tó kiásása és nem utolsó sorban medence- és pinceásás.

Pinceásás és Medenceásás:
Pincetömbök, medencék munkaárkainak kitermelése, kisebb és nagyobb medenceásás, föld kiemelés gyorsan és hatékonyan. Gépparkunk részét képezi speciálisan a pince kiásás és medencék kitermeléséhez szükséges, gépek eszközök és berendezések. A pincetömbök és medence alapok kiásását több géptípussal végezzük, melyet minden esetben helyszíni szemle után határozunk meg

Betontörés
Megrogyott a járda? Ki kell cserélni a kocsibeállót? Inkább befüvesítené az eddig lebetonozott felületet? Hívjon és feltörjük a feleslegessé vált betont!
Árkot kell ásni de útban van a járda? Ezt mi egy géppel megoldjuk, feltörjük a betont, majd kiássuk az árkot a megfelelő hosszban a kábelek vagy vízvezeték számára.
Összetöredezett a régi beton kocsibeálló és ki kellene cserélni? Hívjon az első részfeladat a betontörést, amellyel mozgathatóvá tesszük a súlyos elemeket, majd a homlokrakodó kanállal elpakoljuk az útból. Ha már ott vagyunk, akkor az új beálló alapjának a kiásást is elvégezzük!