Családi-, jegyes-, esküvői… fotózás – Őrbottyán

7 500 Ft

Az Ajándékutalvány
a kuponKÓD beírásával
válik
INGYENESSÉ!
A KÓD HírM@il üzenetben érkezik!
↓ Részletek ↓

Kód küldése: 2023. November,
2023. December, 2024. Január

Elfogyott

Leírás

A 7 500 Ft-os kupon levonható, akár a 15 000 Ft. értékű, 30 perces karácsonyi fotózás díjából (7 db. választható, kidolgozott képpel), vagy bármely fotózás összegéből. Őrbottyánban lévő műteremben.

Zabsari Fotográfus: A Pillanatok Művésze
Családi fotózás, jegyesfotózás, esküvői fotózás…

Az életünk tele van olyan pillanatokkal, amelyeket szeretnénk megőrizni az utókor számára,- legyen szó a család együtt töltött idejéről, a szerelmesek esküvőjének napjáról, vagy akár az intézmények, óvodák és iskolák fontos eseményeiről…
ÉN ITT VAGYOK, HOGY SEGÍTSEK.

Mint nő és anya, könnyedén megtalálom a közös hangot a hölgyekkel, családokkal, gyerekekkel. Kedvenc témám a portré, ezen belül a glamour és a női művészi akt. Hiszem, hogy minden nőben van valami gyönyörű, és feladatom, hogy ezt a szépséget megmutassam a világnak.

A termék- és rendezvényfotózás szolgáltatásaim a cégek számára teszik lehetővé, hogy termékeiket és eseményeiket a legjobb módon mutassák be. Például a webáruházakon keresztüli értékesítés a modern értékesítési stratégiák egyik legnépszerűbb módja. Ahhoz, hogy ezek az online platformok hatékonyak legyenek, nélkülözhetetlen a professzionális termékfotók használata. – A fotók segítségével zajlik az értékesítési folyamat, ez a minőségi termékbemutató a sikeres értékesítés kulcsa.

Rendezvény  fotózás: legyen szó családi vagy üzleti eseményről, kiállításról, születésnapról, keresztelőről, iskolai ballagásról vagy szalagavatóról, – minden ünnep sajátos hangulatot teremt, amit érdemes megörökíteni. A díszítés, az ételek, a résztvevők vagy előadók mellett a felcsendülő nevetések, a tánc vagy előadás is megörökíthető képek formájában.  Ezek a fotók hűen megőrzik azokat az emlékeket és érzéseket, amiket az adott nap folyamán átélünk.

A fotózások árát rengeteg tényező befolyásolja, ezért árajánlatot írásban, telefonon, vagy akár a közösségi médián keresztül tudok adni. Partnereink között rendezvényszervező, sminkes, fodrász, lufis és videós is van, így örömmel segítek, ha egy nagyobb esemény szervezését szeretnéd rám bízni!

Látogass el a [portfóliómhoz], hogy megismerd a munkámat. Várom, hogy együtt alkothassunk valami csodálatosat!

Hozd ki a legtöbbet az emlékeidből és teremtsünk örökké tartó pillanatokat a Zabsari Fotográfus stúdióval!
facebook oldalam: Zab Sári fotográfus
Tel.: 06 20 343 4914; kapcsolat@zabsarifotografus.hu


Beváltás alapesetben mindig személyesen történik! – kivétel, ha külön van jelezve más lehetőség, például webshop kiszállítás!
Felhasználással kapcsolatban minden esetben(!) egyeztetni kell a hirdetésben szereplő számon, vagy e-mail címen!

Hogyan kaphatom meg az utalványt? Hogyan működik pontosan? Mit kell tenni? Részletek ITT

A 2024 JANUÁRI AJÁNDÉKUTALVÁNYT letöltötte: Chikán-Kis Virág – Őrbottyán