Feliratkozás

HírM@il – Hírnökös HÍREK és AJÁNDÉKOK!
Olvasóinknak minden hónap első hetében küldjük a Hírnök Magazint! Egyes területeken célzottan a kistérségi megjelenést, illetve ahol együttműködünk az önkormányzattal, a lakhely szerinti helyi lapot küldjük – ezért kérjük megadni a települést.
Minden levelünkben megtalálható az ajándékutalványok letöltéséhez szükséges kód is – amit kizárólag a HírM@il olvasók kapnak!

Kérdés, hirdetési szándék, jelzés, vagy egyéb megkeresések: hirmail@hirnok.hu  

HírM@il bemutató ITT

A település, vagy kerület megadása által célzottan is tudunk küldeni helyi és kistérségi ajándékutalványokat és híreket a kistérség összes településére, vagy a kiemelt kerületekbe, településekre!

Kiemelt területek, kerületek, települések, kistérségek ITT HírM@il – Új, egyedi műfaj a tájékoztatásban, amelyet a Hírnök Média hozott létre!Azokon a településeken, illetve kistérségekben lakó olvasóink, akik valamelyik kiemelt területünkhöz tartoznak, célzottan kapják meg a HírM@il üzeneteket, a Hírnök Magazin regionális tartalommal kiegészített változatát és – ahol együttműködünk az önkormányzattal – a helyi lapot, illetve kiemelt helyi információkat.

Felesleges, zavaró, tolakodó üzeneteket nem küldünk!

Megosztási lehetőségek