Ajándéktárgy nyomtatás – Szentendre

5 000 Ft

Az Ajándékutalvány
a kuponKÓD beírásával
válik
INGYENESSÉ!
A KÓD HírM@il üzenetben érkezik!

↓ Részletek az oldal alján ↓

Elfogyott

Leírás

A májusi AJÁNDÉKUTALVÁNYT letöltötte: Budainé Petrovszki Renáta – Pomáz!
A Novemberi AJÁNDÉKUTALVÁNYT letöltötte: Rózsa Szilvia – Fót

 Következő utalvány: Hírnök Magazin megjelenéssel

Karma Gift Shop – Szentendre

A Karma Gift Shop idén tavasszal nyílt Szentendre egyik, turisták által leggyakrabban látogatott környékén, a Bogdányi úton. Termékeink azonban nemcsak turisták számára készülnek, hanem hazai megrendelők számára is, legyenek bármilyen korosztályból.

Üzletünk fő profilja a pólókra, dzsekikre, sportcipőkre, kiegészítőkre, (például táska, sapka, pénztárca, mobiltartó), valamint ajándéktárgyakra (például bögrék, ékszerek, kutyaruha, nyakörv, biléta, párna, puzzle) nyomtatás, a megrendelő által meghatározott minta alapján.

Ha szeretnél egy olyan pólót, például, amelyiken a házi kedvenced van, vagy pedig egy általad tervezett dizájn, akkor elég, ha elküldöd nekünk email-ben, és mi az általad választott poliészter vagy pamut pólóra, tetszésed szerinti színben és fazonban rányomtatjuk. Ugyanezt kérheted a kiegészítőkre is.

Ha kedvesednek, barátodnak, rokonodnak szeretnél ajándékot adni, akkor választhatsz a nyomtatható ajándéktárgyakból is, amelyet az általad megrendelt felirattal, vagy mintával készítünk el.

A nyomtatást az üzletben is megvárhatod, általában 10-20 percet vesz igénybe a nyomtatás, vagy megrendelheted webshopon keresztül is. Ebben utóbbi esetben szállítási költség nélkül átveheted az üzletben, vagy a futár 2-3 napon belül kiszállítja a megadott címre. Az üzletben van lehetőség a ruházati termékek felpróbálására is.

A webshopon és az üzletben emellett természetesen válogathatsz a kész pólókból, és a már megnyomtatott kiegészítőkből vagy ajándéktárgyakból is. Ezek, a kész, már nyomtatott tárgyak egyedi dizájnnal rendelkeznek, markáns, ötletes, a nemzetközi divattrendeknek megfelelő kivitelben.

Kínálatunkban szerepelnek nem nyomtatható kiegészítők is, mint például divatos, különleges napszemüvegek vagy ékszerek.

Vállalunk nyomtatást nagy mennyiségben is, sportkluboknak, zenekaroknak, kluboknak, és egyéb civil szervezeteknek is.

Termékeink nagy választékban állnak a rendelkezésedre, mind anyagban, színben, fazonban és méretben. Csecsemő mérettől az 5XL méretig vállaljuk pólók nyomtatását.

Kétféle nyomtatási technikával dolgozunk. Az egyik a szublimáció, mely alkalmas a nagy színvilágú képek, pl fénykép nyomtatására. A másik a fóliás eljárás, amelyik 1 vagy igény szerint maximum 4 színben érhető el, általában egyszerű minták vagy feliratokhoz a legideálisabb. A fóliás eljárás másik előnye, hogy a minta nagy igénybevételt, például futballisták esetében, is kibír, a minta elnyűhetetlen. A pólók kiváló minősége garantált, akár poliészter, akár pamut alapanyagúak: nem nyúlnak, nem kopnak, nem fakulnak, bírják a gépi mosást is, maximum 30 fokon, kifordítva.

2000 Szentendre, Bogdányi út 28.

www.karmaprint.hu

Telefon: +36-70-201-1171

5 000 Ft. értékű ingyenes ajándékutalvány, amelyet a Karma Gift Shopban beváltani 

Iratkozz fel HírM@il listánkra,
hogy hozzád is megérkezzen e-mail üzenetben a kupoKÓD!

Az adatok, illetve a HírM@il küldésével kapcsolatos
információk tájékoztató jellegűek.