Márti fotó – Mogyoród

5 000 Ft

Az Ajándékutalvány
a kuponKÓD beírásával
válik
INGYENESSÉ!
A KÓD HírM@il üzenetben érkezik!

↓ Részletek az oldal alján ↓

Elfogyott

Leírás

Kód küldése: 2022. Decemberi HírM@il üzenetben!

A 2021 szeptemberi AJÁNDÉKUTALVÁNYT letöltötte:  Sándor Adrienn – Domony!

Néhány szó rólunk

András és Márti egy csapat az életben és a fotózásban is. Mit is takar a fotózás mint életforma? Rengeteg tanulást, elhivatottságot, alázatot, kitartást. Elkezdhetnénk sorolni milyen régóta fotózunk és milyen sikerekkel, milyen sok embert tettünk boldoggá a képeinkkel, de nem tesszük, reméljük a képeink mindent elmondanak rólunk és arról, amit mi képviselünk a fotózásban. Rengeteg hazánkban megrendezett világszínvonalú képzésen és workshop-on megfordultunk.

Fotózunk mindent, ami emberábrázolással kapcsolatos. Esküvőt, jegyes képeket, családi képek, reklám fotók, divat fotók, glamour, gyerkőcöket, céges rendezvényeket, magán rendezvényeket, és riportot. Otthonosan mozgunk akár stúdióban, akár külső helyszínen, vagy bárhol, ahol képet kell készíteni.

Amennyiben elnyerték tetszésedet a látott képek: https://www.facebook.com/Martifoto/
és úgy gondolod, mi vagyunk azok, akikkel fotóztatnál bármilyen témában,
kérlek hívj telefonon: 06 20 311 8867  

A kész képeket, válogatás és alapos utómunkát követően kapjátok meg. Áraink minden esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik igazodva igényeitekhez és az esküvő körülményeihez. Nincsenek csomag ajánlataink, csupán egy, amit Ti és mi megbeszélünk, összehangolunk a lehető legoptimálisabban.

Kizárólag Canon Pro termékeket használunk, ezekkel az eszközökkel biztonságban érezzük minden küldetésünket. Többszörösen túlbiztosítva, mint eszközből, mint adattárolás terén.

András És Márti


Iratkozz fel HírM@il listánkra, hogy hozzád is megérkezzen
e-mail üzenetben a kupoKÓD!

Az adatok, illetve a HírM@il küldésével kapcsolatos
információk tájékoztató jellegűek.