Optika Szemlátomás – Dunaharaszti

Dunaharaszti, Tesco áruház​ – Némedi u. 69. Tesco üzletsor


Telefon: 06-30-318-3444
www.szemlatomas.hu

Leírás

Kiemelkedő Szemészeti Ellátás: Dr. Munkácsi Györgyi, Papp Edit Eszter és Balla Áron Optometrista Vezetésével

A szem egészsége mindannyiunk számára nagyon fontos, ezért nálunk kiemelkedően magas színvonalú ellátás érhető el mindenki számára! Nyitvatartási időben, előre egyeztetett időpontban várja Önt Dr. Munkácsi Györgyi és Papp Edit Eszter szemész szakorvosok, valamint Balla Áron optometrista, hogy pácienseink számára a legjobb ellátást biztosítsák.

Az alapvető szemészeti szakvizsgálatok mellett lehetőség van szemüvegrendeléshez szükséges komputeres látáskorrekció elvégzésére is. A vizsgálatok kiegészíthetők szemnyomás méréssel, szaruhártya vastagság mérésével, valamint speciális színlátás vizsgálattal színtévesztők számára.

Kiemelten figyelünk a gyermekek szemészeti vizsgálatára is, életkortól függetlenül. Ezt egy speciális videokamerás Plusoptix videoanalizátor segítségével végezzük, amely megbízható és pontos eredményeket nyújt. A várakozási idő alatt a gyerekek számára játszósarok biztosítja a szórakozást és segít oldani az esetleges szorongást.

Üzleteinkben, Magyarországon elsők között, video szimuláció (Visureal) segítségével tervezzük meg az Ön arcformájának és mindennapi tevékenységeinek leginkább megfelelő szemüveget. Ezzel a legpontosabb módszerrel, egy számítógépes kalkuláció segítségével készítjük el a tökéletes szemüveget. Fényképet is készítünk a kiválasztott keretről, amit hazavihet, vagy e-mailben is megkaphat, hogy otthon is megmutathassa szeretteinek.

Széles kínálatunkban minden árkategóriában talál szemüveget és kontaktlencsét. A szemüvegek elkészítését rövid határidővel vállaljuk, és mindezt saját műhelyünkben végezzük. A nálunk elvégzett vizsgálatokra és az elkészült szemüvegekre garanciát vállalunk, így biztos lehet benne, hogy a legjobb minőségű terméket kapja.

Szakképzett optikusaink készséggel állnak rendelkezésére szemüveg beállítás, javítás és szakmai tanácsadás terén. Tiszteljen meg minket bizalmával, és foglaljon időpontot személyesen, telefonon vagy online foglalással.

Fedezze fel a tökéletes látás élményét, és biztosítsa szemei egészségét a legkorszerűbb technológiával és szakértői ellátással! Várjuk szeretettel!

Telefon: 06-30-318-3444    Nyitvatartás: H-P: 9-19;   Sz: 9-19;   V: 10-14
www.szemlatomas.hu
Email: szemlatomasoptika@gmail.com
Facebook oldalunk: Szemlátomás optika
Időpont foglalás