Tavirózsa magánrendelő – Veresegyház

Veresegyház, Árpád utca 42.

Tel.: 06-30-270-1132
www.tavirozsarendelo.hu

Leírás

Veresegyház egyik legszebb helyén, csendes környezetében, könnyen megközelíthetően építettük meg Tavirózsa Rendelőnket, magánvállalkozásként.

Igényes környezetben, rövid várakozási idővel, betegközpontú személyzettel nyújtunk egészségügyi ellátást. Nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, a problémák alapos kivizsgálására és nyomon követésére. A Tavirózsa Rendelő szolgáltatásait térítés ellenében lehet igénybe venni.

„Mottónk: A megelőzés és a betegségek korai diagnosztizálása“

Milyen panaszokkal, tünetekkel, betegségekkel kereshetik fel urológiai magánrendelésünket?
  – Vizelési panaszok,nehézvizelés, vizeletcsepegés, vérvizelés kivizsgálása
–  Húgyúti fertőzések, hólyaghurut, felfázás, prosztatagyulladás
–  Vesekövesség, derékfájdalom, egyéb húgyúti kövesség
–  A férfi szexualitás panaszai, merevedési problémák, termékenységi zavarok
–  Rákszűrés /prosztata, vese, húgyhólyag, here/
Az urológus – mindkét nem esetén – a húgyúti, a húgyhólyag, a vesék, a vesemedence, a nemi szervek húgyúti közös szakaszaival foglalkozik, mely a férfiaknál kiegészül a prosztata és a herék vizsgálatával.

Nálunk nem kell órákat várakoznia a páciensnek, hiszen előre egyeztetett időpontra érkezik rendelőnkbe, ahol kellemes, bizalmas légkörben várjuk.


 

1978. március 31-én születtem Budapesten. 2004-ben diplomáztam a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen (mai Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán). Orvosi pályafutásomat a budapesti Uzsoki utcai Kórházban kezdtem, ezt követően 2010-ben urológiából szakvizsgát tettem, illetve az Európai Urológus Társaság követelményeinek megfelelő képesítést szereztem meg. 2006 óta tagja vagyok az angol orvosi kamarának is, azóta rendszeresen, több alkalommal jártam az Egyesült Királyságban a szakmai tapasztalataim bővítése érdekében. 2016 óta urológus konzultáns főorvosként dolgozom. Tagja vagyok a Magyar Urológus Társaságnak és az Európai Urológus Társaságnak.

dr Thoman András urológus főorvos