Csontkovácsolás Théta Csillagforrás – Monor

5 000 Ft

Az Ajándékutalvány
a kuponKÓD beírásával
válik
INGYENESSÉ!
A KÓD HírM@il üzenetben érkezik!
↓ Részletek ↓

Elfogyott

Kategóriák: , Címke:

Leírás

Kód küldése: 2022. Decemberi HírM@il üzenetben 


Théta Csillagforrás
A fájdalom mentes csontkovácsolás

egy természetes ősi magyar módszer, amellyel a kimozdult ízületek általi fájdalmat gyorsan és hatékonyan lehet helyrehozni, hiszen a fájdalmat az eredményezi, hogy egy izom, ér, nyirokér vagy ideg meg van nyomva, el van szorítva, és amikor az elmozdult ízületet mobilizáljuk vissza a naturális pozíciójába a nyomás, szorítás megszűnik, így a különböző idegfájdalmak és deformációk helyreállnak, elmúlnak természetes módon. Megfelelő technikával a csontkovácsolás fájdalommentes.

Miben és hogyan tud segíteni a csontkovácsolás?

A csontkovácsolás olyan problémákon képes segíteni, mint egy idegszál becsípődés, a végtagok zsibbadása, alagút szindróma, gerincsérv, inkontinencia, nyak, vállak, fejfájás, állandó szédülés, lumbágó, vérnyomás ingadozás, magas vérnyomás, térd és boka fájdalmak megszüntetése, teniszkönyök. Természetesen ezeken túl pedig a gerincferdülésen, és tulajdonképpen a legtöbb gerinc problémán 90%-ban javít!

Mi történik a konzultáción, hogyan képzeljem el?

A csontkovácsolás előtt felmérem a teljes test állapotát, annak függvényében történnek a továbbiak és mindig rendszerben az egész testen végzem a csontkovácsolást a tartós eredmény érdekében. Masszírozással fellazítom az izmokat, hogy könnyebb és fájdalommentes legyen a csontkovácsolás. Szükség szerint pluszba köpölyözéssel segítem az izmok kilazítását a gyorsabb felépülés érdekében.

Célom, hogy aki eljön hozzám boldogan, elégedetten és egészségesen érezze magát. Ha Ön a fent említett problémák bármelyikétől szenved, vagy ha csak erős hátfájást, ízületi fájdalmat érez, bátran keressen fel, és szeretettel segítek.

BANKKÁRTYÁS és OTP SZÉP KÁRTYÁS FIZETÉSI LEHETŐSÉG!

2200 Monor, Petőfi Sándor utca 8.

Időpont foglalás telefonon:
Benyó Edit: +36 (70) 636 91 79,
Rácz Ákos: +36 (70) 385 34 55
 

www.thetacsillagforras.hu