Borháló – Sashalom

Budapest, XVI. Veres Péter út 35.

+36-1-631-6271
www.borhalo.com/sashalom
sashalom@borhalo.com

Kategóriák: ,

Leírás

Üzletünkben közel kilencvenféle folyóbort és mintegy 180 féle palackos bort kínálunk a legkitűnőbb hazai borászok pincészeteiből, baráti hangulatban, baráti áron.

Nálunk nem kell a palackok sokat sejtető, de olykor semmitmondó felirataira hagyatkoznod. Kérésedre szívesen adunk szakmai segítséget, igyekszünk legjobb tudásunk szerint párosítani bort, ételt, alkalmat és embert.

     
Széles bor kínálatunk mellett kiváló pálinkákkal és egyéb égetett szeszekkel, pezsgőkkel, kézműves sörökkel, gyümölcslevekkel és musttal várunk Titeket.
Választékunk kiegészült a Csóbor pincészet tételeivel, a Choco Rino kézműves csokoládéival és Vacu Vin boros kiegészítőkkel is.
Sodastream cserepont vagyunk.
Ingyenes házhozszállítást biztosítunk, igyekszünk minden esetben a legrövidebb időn belül eljuttatni kedvenc boraidat az otthonodba.

Természetesen mindent megteszünk mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében, mind üzletünkben, mind a házhozszállításnál.

Nagyfröccs, viceházmester, sóher fröccs… Tudtad, hogy közel 50 féle fröccs fajta létezik? Fröccskalauzunkból megismerheted a 19 legelterjedtebb változatát.
Akármelyiket választod is, az igazán jó fröccsnek két fontos feltétele van:
? Rossz borból nem lehet jó fröccsöt készíteni. Persze nem csúcsborokat dúsítunk fel szódával, de fontos, hogy elég jó minőségű legyen a fröccsbe szánt bor is.
? Az igazán jó fröccs szódával készül. Aki a fröccsöt ásványvízzel issza, az képes egyéb galádságokra is!
A fröccs kalauz képét nagyobb méretben, valamint további fröccsel kapcsolatos érdekességeket itt találsz: borhalo.com/blog/froccs-kalauz-2021

Te melyik változatot fogyasztod legszívesebben?


NYITVA TARTÁS
Hétfő 10:00-19:00
Kedd 10:00-19:00
Szerda 10:00-19:00
Csütörtök 10:00-19:00
Péntek 10:00-19:00
Szombat 9:00-16:00
Vasárnap Zárva

 

Cím: Budapest Veres Péter út 35. – parkolási lehetőség az üzlet előtt. A sashalmi HÉV megállóval szemben. Navigáció az üzlethez
Telefon: +36-1-631-6271
Email: sashalom@borhalo.com

www.facebook.com/BorhaloSashalom

https://www.borhalo.com/sashalom