Benyóablak mester – XVII. kerület

Műanyag ajtók, ablakok,
redőnyök, roletták, szúnyoghálók,
külső-belső  párkányok, szellőzők, egyéb kiegészítők

1173 BUDAPEST, CSORDÁS U. 7.

Kérjen ajánlatot most!
Telefon: +36-70-317-7686 és +36-70-941-0408
info@apex-hr.eu
www.benyoablakmester.com

Kategóriák: ,

Leírás

Vállalkozásunk több mint 10 éves múlttal és tapasztalattal rendelkező magyar építőipari vállalkozás. Nyílászárók – ablakok, ajtók, redőnyök, rovarhálók, árnyékolás technikai eszközök és egyéb kiegészítők értékesítése és beépítése a fő tevékenységünk.  Minden típusú ingatlan – családi házak, lakások, nyaralók, irodák, üzletek, lépcsőházak nyílászáró cseréjével és komplett visszajavításával foglalkozunk.

Kizárólag minőségi alapanyagokból előállított termékeket értékesítünk, melyek hosszú távú megoldást jelentenek a bennünket választó ügyfelek számára. Kollégáink magas fokú szaktudással, és többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Azért, hogy önök a lehető
legjobb minőséget és szolgáltatást kapják meg, mindig igyekszünk munkáink során a legújabb technológiát felhasználni.

A megbízhatóság nagyon fontos szempont számunkra, az ügyféllel való megegyezés után nincsenek egyéb kitalált és rejtett költségek, minden változtatást egyeztetünk és csakis az önök jóváhagyásával végzünk el. Kollégáink az önök ingatlanát és vagyontárgyait, a munkálatok során teljes tiszteletben tartva dolgoznak.

Szeretünk árajánlatot adni saját felméréseink alapján, egy nyílászáró csere a legtöbb esetben nem pusztán csak az ablakok vagy ajtók kicserélését jelenti, megelőzi azt egy szakszerű bontás, hogy a lehető legkisebb kárt okozzuk vele majd a csere után a nyílászárók környékét esztétikusan be is kell fejezni ezért mindehhez jó, ha látjuk a helyszínt. Természetesen, előzetes lemért adatok alapján is készítünk ajánlatot, de az soha nem fedi a valóságot. Helyszíni felmérésünk és árajánlat készítésünk, díjmentes.

Helyszíni Felmérés

Leendő ügyfeleink személyesen vagy telefonon történő felkérését követően, előre egyeztetett időpontban, munkatársunk felméri a helyszínen a cserélendő nyílászárókat, árnyékolókat és a vele járó munkálatokat.

Műszaki Tanácsadás

Tervezőkkel, kivitelezőkkel, építőkkel való egyeztetések, kivitelezéssel kapcsolatos tanácsadások, szakmai egyeztetés. Kollégánk a felméréskor tanácsot tud adni, figyelembe véve az ingatlan jellegét és állapotát azért, hogy a nyílászárók cseréjét az önök igényének megfelelően és pontosan tudjuk elkészíttetni.

Szakszerű beépítés

Kollégáink már a régi nyílászáró bontását is szakszerűen végzik, szem előtt tartva a lehető legkisebb kár okozását. Több mint 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött a megfelelő biztonsággal, szakszerűséggel és esztétikával építjük be az új nyílászárókat.

Garancia

Ha fontos Önnek a megbízhatóság, akkor válassza cégünket, mert mi minden általunk kínált és beépített nyílászáróra, árnyékolókra garanciát vállalunk.

Szolgáltatások

  • Helyszíni felmérés
  • Tanácsadás, ingyenes árajánlat készítés
  • Egyedi gyártatás
  • Bontás, beépítés
  • Falazat helyre állítása
  • Keletkezett hulladék elszállítása
  • Egyéb építési munkálatok.
Honlapunk: benyoablakmester.com
Email címünk: info@apex-hr.eu
Kérjen ajánlatot most! Telefon: (70) 317 7686 és +36 70 941 0408
Elérhetőségünk: 1173 BUDAPEST, CSORDÁS U. 7.
Facebook oldalunk:
facebook.com/benyoablakmester