Erzsébet Gondozóház – Gödöllő

Erzsébet Gondozóház
Egészségügyi Központ
Gödöllő, Légszesz u. 6.

06-70-434-2392
www.erzsebetgondozohaz.hu

Leírás

Az Erzsébet Gondozóházban 2012-től krónikus betegek járóbeteg-szakorvosi ellátását nyújtjuk. Az Európai Unió támogatásával megvalósult projekt célja egy olyan egészségügyi szolgáltató központ létrehozása volt, amely a XXI. század építészeti és gépészeti megoldásait alkalmazza, és egyúttal jól eső érzéssel tér be mind a beteg, mind az ott dolgozó egészségügyi szakember.

Intézetünkben jelenleg elsősorban felnőtt, illetve gyermekkorú allergiás és légzőszervi betegekkel, valamint cukorbetegekkel, illetve szemészeti, horkoló, alvási apnoés betegekkel foglalkozunk, ezen kívül segítünk a dohányosoknak a leszokásban, és általános belgyógyászati, diabetológiai, illetve gyermekgyógyászati konzíliumot adunk a hozzánk fordulóknak.

Elsősorban azokra a betegekre számítunk, akik nem tudnak, vagy nem akarnak várni a hagyományos OEP-finanszírozás alatt álló rendelőkben, illetve tüdőgondozókban.

Az Erzsébet Gondozóház földszintje – ahol a magánrendelések folynak – akadálymentesen közelíthető meg.

Az Erzsébet Gondozóház számos nemzetközi klinikai vizsgálat résztvevője. Ezek a vizsgálatok teszik lehetővé új gyógyszerek kifejlesztését, hatásosságuk és relatív ártalmatlanságuk igazolását. A klinikai vizsgálatokban elvárt normák és a magas színvonal automatikusan jelentkezik a klinikai vizsgálatokban részt nem vevő betegek mindennapi ellátásában is.

A rendelést a betegek előzetes bejelentkezés alapján vehetik igénybe a hét bármelyik napján és órájában, amikor a kollégáim és én tudjuk fogadni a pácienseket.

dr. Mucsi János
igazgató főorvos
tüdőgyógyász és belgyógyász szakorvos