Hirdetőknek

Az ajándékutalvánnyal kapcsolatos
teendők a hirdetők számára

Röviden és egyszerűen: felkerül honlapunkra egy kiemelt fotó és egy bemutató oldal, illetve az ajándékutalvány, amit a HírM@il üzenetben küldött kóddal letölthetnek és telefonon bemutatnak a beváltásához!

Részletesebben:
1. Elküldik az információkat, amelyből összeállítjuk a kiemelt hirdetést és a bemutatkozó oldalt. 
2. Amennyiben van saját ajándékutalvány, azt helyezzük el, vagy elkészítjük, amit a szerencsés – a kód bírtokában, egyszerű, webshop megrendeléssel – letölt honlapunkról.
3. Az ajándékutalványt telefonon bemutatja a szerencsés, amit – mintha csak egy bankjegyet adna át – beváltanak. 

Honlapunk lényege, hogy a látogatók egyszerűen és minden kötelezettség nélkül válthatják be az utalványt!
Az 1992-ben alapított Hírnök, illetve vállalkozásunk számára fontos a megbízhatóság és sokat jelent, hogy véletlenül se érezze magát becsapva az olvasó, ezért kötjük ki, hogy
szabadon felhasználható!

Tárgy, szolgáltatás meghirdetésére is van lehetőség, amely nagyobb, kiemelkedő reklám lehet. Minél nagyobb és érdekesebb, annál figyelemfelkeltőbb!

Partnereink vállalkozására irányítjuk a figyelmet az általuk biztosított ajándékkal, utalvánnyal, így berobbanak olvasóink tudatába és nem mindennapi figyelemfelkeltéssel csalogatják üzletükbe, honlapjukra… Így azokat is elérik, akik nem tervezték, hogy vásárolnak, vagy a szolgáltatást igénybeveszik.

Az ingyenesre mindig hatalmas az érdeklődés, így jelentős figyelmet tudunk elérni! 

Az átvétel pillanatát – lehetőség szerint –, érdemes lefotózni, vagy TikTok, Youtube spotot készíteni! Ez újabb jelentős reklám(!), mivel felkerül honlapunkra és osztjuk többek között a Facebook oldalunkon, de érdemes hirdetőnknek is megosztani a saját lehetőségeken!
(A letöltés alkalmával a szerencsés hozzájárul neve és fotója nyilvános megjelenítéséhez.) 

Ajándék Honlap részletek, megrendelés: https://sajtokozpont.hu/media/hirnokajandek/
Egyéb hirdetési lehetőségek, Sajtóközpontunk: www.sajtokozpont.hu/kategoria/hirdetesi-lehetosegek/