Hirdetőknek

Az ajándékutalvánnyal kapcsolatos
teendők a hirdetők számára

A kampány részletei és megrendelés: www.sajtokozpont.hu/media/hirnokajandek/

Röviden és egyszerűen: felkerül honlapunkra egy kiemelt fotó és egy bemutató oldal és az ajándékutalvány, amit a HírM@il üzenetben küldött kóddal letölthetnek és telefonon bemutatnak a beváltásához!

Partnereink saját vállalkozásuk lehetőségét kiemelő ajándékutalvánnyal robbanak be olvasóink tudatába és nem mindennapi figyelemfelkeltéssel csalogatják honlapjukra, üzletükbe. Így azokat is elérik, akik nem tervezték, hogy vásárolnak, vagy a szolgáltatást igénybeveszik.

Részletesebben:
1. Elküldik az információkat, amelyből összeállítjuk a kiemelt hirdetést és a bemutatkozó oldalt. Fontos, hogy minél több információt tartalmazzon a vállalkozásról és a lehetőségekről.
2. Amennyiben van saját ajándékutalvány, azt helyezzük el, vagy elkészítjük mi, amit a szerencsés – a kód bírtokában, egyszerű, webshop megrendeléssel – letölt honlapunkról.
3. Az ajándékutalványt telefonon bemutatja a szerencsés, amit – mintha csak egy bankjegyet adna át – beváltanak. (Amennyiben dokumentálni kell – pl. alkalmazott váltja be –, a telefonon felmutatott utalványt lefotózza a képernyőn).
Az átvétel pillanatát – lehetőség szerint –, érdemes lefotózni! Ez újabb jelentős reklám(!), mivel felkerül honlapunkra és osztjuk többek között a Facebook oldalunkon, de érdemes hirdetőnknek is megosztani a saját lehetőségeken!
A fotózásnál törekedni kell arra, hogy
– lehetőleg mosolyogjon, vidám legyen, hiszen ajándékot kap
– a beváltott termék, vagy szolgáltatás látható legyen
– a legjobb, ha az átadó is rajta van a fotón.
(A letöltés alkalmával a szerencsés hozzájárul neve és fotója nyilvános megjelenítéséhez.) 

Honlapunk lényege, hogy a látogatók egyszerűen és minden kötelezettség nélkül válthatják be az utalványt!
Az 1992-ben alapított Hírnök, illetve vállalkozásunk számára fontos a megbízhatóság és sokat jelent, hogy véletlenül se érezze magát becsapva az olvasó, ezért kötjük ki, hogy
szabadon felhasználható! (Az ajándékutalvány összegét „kedvezményként”  kell tekinteni, elszámolni.)

A minimális összeg ötezer forint, de ennél nagyobb is lehet, illetve tárgy, szolgáltatás meghirdetésére is van lehetőség, amely nagyobb, kiemelkedő reklám lehet. 

Az ingyenesre mindig hatalmas az érdeklődés, így jelentős figyelmet tudunk elérni! 

Ajándék Honlap megrendelés: https://sajtokozpont.hu/media/hirnokajandek/
Facebook: www.facebook.com/hirnokajandek/

Egyéb hirdetési lehetőségek, Sajtóközpontunk: www.sajtokozpont.hu/kategoria/hirdetesi-lehetosegek/