Hirdetőknek

Az ajándékutalvánnyal kapcsolatos
teendők a hirdetők számára

Röviden és egyszerűen: felkerül honlapunkra egy kiemelt fotó és egy bemutató oldal, illetve az ajándékutalvány, amit a HírM@il üzenetben küldött kóddal letölthetnek és telefonon bemutatnak a beváltásához!

Részletesebben:
1. Elküldik az információkat, amelyből összeállítjuk a kiemelt hirdetést és a bemutatkozó oldalt. 
2. Amennyiben van saját ajándékutalvány, azt helyezzük el, vagy elkészítjük, amit a szerencsés – a kód bírtokában, egyszerű, webshop megrendeléssel – letölt honlapunkról.
3. Az ajándékutalványt telefonon bemutatja a szerencsés, amit – mintha csak egy bankjegyet adna át – beváltanak. 

Honlapunk lényege, hogy a látogatók egyszerűen és minden kötelezettség nélkül válthatják be az utalványt!
Az 1992-ben alapított Hírnök, illetve vállalkozásunk számára fontos a megbízhatóság és sokat jelent, hogy véletlenül se érezze magát becsapva az olvasó, ezért kötjük ki, hogy
szabadon felhasználható!

Értékhatár nincs, de a minimális összeg ötezer forint. Ennél nagyobb is lehet, illetve tárgy, szolgáltatás meghirdetésére is van lehetőség, amely nagyobb, kiemelkedő reklám lehet. Minél nagyobb és érdekesebb, annál figyelemfelkeltőbb!

Partnereink vállalkozására irányítjuk a figyelmet az általuk biztosított ajándékkal, utalvánnyal, így berobbanak olvasóink tudatába és nem mindennapi figyelemfelkeltéssel csalogatják üzletükbe, honlapjukra… Így azokat is elérik, akik nem tervezték, hogy vásárolnak, vagy a szolgáltatást igénybeveszik.

Az ingyenesre mindig hatalmas az érdeklődés, így jelentős figyelmet tudunk elérni! 

Az átvétel pillanatát – lehetőség szerint –, érdemes lefotózni, vagy TikTok, Youtube spotot készíteni! Ez újabb jelentős reklám(!), mivel felkerül honlapunkra és osztjuk többek között a Facebook oldalunkon, de érdemes hirdetőnknek is megosztani a saját lehetőségeken!
(A letöltés alkalmával a szerencsés hozzájárul neve és fotója nyilvános megjelenítéséhez.) 

Ajándék Honlap részletek, megrendelés: https://sajtokozpont.hu/media/hirnokajandek/
Egyéb hirdetési lehetőségek, Sajtóközpontunk: www.sajtokozpont.hu/kategoria/hirdetesi-lehetosegek/