Kuponkód beváltása

Kuponkód beváltása

Hogyan kaphatod meg az ajándékot? 
Iratkozz fel az e-mail (HírM@il) üzenetre a www.hirmail.hu címen, vagy a feliratkozó lehetőségeknél.
A hónap elején megjelenő hírnök magazinnal küldjük a kódot e-mail üzenetben. Felkeresed a Hírnök ajándék (www.hirnokajandek.hu) honlapot és kiválasztod mit szeretnél ajándékba. Ha tovább van alatta elfogyott, de lehet hogy következő hónapban újra elérhető. Ahol kosárba teszem belépünk az oldalra és beírjuk a kódot, amitől a fizetendő összeg „0” forint lesz. Ezután a számlázási, vagyis a kupon beváltójának adatait kell kitölteni és elfogadni az általános szerződési feltételeket. Amennyiben sikeres a beváltás, vagyis „nulla forint” a fizetendő a következő ablakban letölthető a kupon. A kupont e-mail üzenetben is elküldjük, innen is letölthető. Felhasználással kapcsolatban, minden esetben egyeztetni kel a hirdetésben szereplő számon, vagy e-mail címen. 

Nálunk az ajándék valóban ingyenes, ami a hirdetőknek, vagyis az ajándékozóknak hatalmas reklámot, nekünk pedig újabb olvasókat jelent. 

A siker két dolgon múlik:
1. Szerencse – a HírM@il üzenet érkezésének pillanata változó (átlagosan péntek 14-15 óra). Az előre beállított időpontban a program automatikusan ömleszti, vagyis rendszertelenül küldi a leveleket, ami a jelentős mennyiségű partnerünk miatt időbe telik, illetve a hálózat, a világháló és a területek leterheltségétől is függ.
2. Gyorsaság – az e-mail érkezéskor azonnal beírni a kódot.