Playmobil játszóház – Biatorbágy

Aprópolisz – a világ első Playmobil játszóháza
2051 Biatorbágy, Budaörsi út 4.

Leírás

Aprópolisz – a világ első Playmobil játszóháza

Az Aprópolisz egy kifejezetten a gyerekek számára álmodott, tervezett és épített project. A gyereki fantázia különös, egyedi, igényes otthona. Nem csupán hasznosítottunk egy teret, hanem felépítettünk kívül- belül egy álomvilágot – a gyerekeknek.  Az Aprópolisznak története, hangulata és lelke van. Magával ragadja a képzeletet, a gyereki lélek rejtett titkaiba enged betekintést. Miként egy álomban, úgy van lehetősége a gyerekeknek átélni a képzelet világának bármely szerepét.

Az Aprópolisz a GYERMEKI KÉPZELET játszóháza – a Szerepjátszóház!

Nincs ilyen tematikájú játszóház Magyarországon és nincs a Playmobil támogatásával működő ilyen komplex project sehol a világon.

A Playmobil forgalmazója a világ 5 pontján működtet saját élményparkokat (FUNPARK). Azonban az Aprópolisz az első olyan project, ami a brand építését szolgáló marketing attrakció, és ami nem a Playmobil tulajdona.

Az Aprópolisz egy játszóház – egy kávézó/vendéglátóegység és egy referencia játéküzlet egyben. Ez egy általunk kidolgozott koncepció, magyar tervezéssel, magyar építéssel, magyar tulajdonosokkal és működtetéssel.

Játszani hív, játszani enged, és közös játékra buzdít.

Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

Szeretettel építettünk nektek ezt a helyet! Képzeljétek bele Magatokat!

Szeretettel várunk Benneteket az Aprópoliszba, és a hozzá tartozó Playmobil Fun Shopban, ahol a Playmobil szinte teljes kínálata megtalálható.

Mindkét egységünk nyitvatartása megegyezik:

hétfőtől péntekig 12:00 – 20:00,

szombat vasárnap 10:00 – 20:00

Telefonszám, (kizárólag a nyitvatartás ideje alatt:) +36-70-199-6988

Jó játékot, jó fejlődést, boldog Gyerekkort!

Aprópolisz – https://apropolisz.hu

 

 

További információk

Hely

Biatorbágy