Hangulat Pince – Pátyi pincehegy

A Hangulat Pincét céges- és magánrendezvényekre lehet foglalni. Legyen születésnap, névnap, keresztelő, ballagás, évforduló, legénybúcsú, lánybúcsú, céges csapatépítő, vagy akár esküvő, a Hangulat Pince méltó helyszíne lehet egy jól sikerült ünneplésnek.

Cím: Páty, Pincehegy, Felső sor

 

Leírás

A vintage stílusban kialakított rendezvénypincénk a Pátyi pincehegyen található, ahol több mint 200 éve kezdték el építeni a helyiek a pincéket a kiváló adottságú agyagos domboldalba.

A Hangulat Pince egy vendégfogadó présház részt, egy bortrezorral ellátott pincesípot, és egy abból nyíló kóstolótermet tartalmaz. Közvetlenül a pince bejárata előtt téglakővel burkolt, virágokkal körbevett árnyas kiülő rész található, mellette egy egyszerű kőből rakott tűzrakó hely is ki lett alakítva bográcsozáshoz, sütögetéshez.

Vendégeink számára biztosított a széles borválasztékunk, üdítők, üveges szóda, illetve darálós kávéautomatából frissen készített minőségi kávéitalok. Előrendeléssel sajttálat, zsíros kenyeret, pogácsát is tudunk biztosítani, valamint a környék neves éttermeiből, cukrászdájából is lehet ételeket és süteményeket rendelni, az étkészlet biztosított hozzá.

A Hangulat Pincét főként céges- és magánrendezvényekre lehet foglalni, de nyitottak vagyunk rendezvényszervező cégekkel való együttműködésre is. Legyen születésnap, névnap, keresztelő, ballagás, évforduló, legénybúcsú, lánybúcsú, céges csapatépítő, vagy akár esküvő, a Hangulat Pince méltó helyszíne lehet egy jól sikerült ünneplésnek.
Különböző érdekes csoportprogramokat is tudunk biztosítani: Borkóstoló program pogácsa kísérettel (1-1.5 óra) és Pincehegyi borangolás, izgalmas történeti séta díjnyertes helyi borokkal a pincehegyen (2.5 óra). Lehetőség van vezetett túrára a gyönyörű körpanorámás Csergezán Pál kilátóhoz (15km távval) is, végállomás a Hangulat Pince, borkóstolóval, pogácsával (6 óra). A programokat hétköznap is tudjuk biztosítani, és SZÉP kártyával is fizethetők.

A helyszínről és a csoportprogramokról részletek a honlapunkon: http://www.hangulatpince.hu
Kövessék facebook oldalunkat, hogy értesüljenek publikus nyitásainkról, és a Pátyi pincehegy programjairól: https://www.facebook.com/hangulatpincepaty
Pontos helyszín: Hangulat Pince néven a google maps és waze térképeken a Pátyi pincehegyen.
Telefon: 06 30 948 75 42 Email: info@hangulatpince.hu