Földszobrász – Mogyoród

Vállalkozásunk fő tevékenysége a gépi földmunka,
valamint a zöld terület karbantartás

Albert lászló: +36-20-581-6762

E-mail: foldszobrasz@gmail.com
Honlapunk: www.foldszobrasz.hu 

 

Leírás

GÉPI FÖLDMUNKA

Vállalkozásunk egyik fő tevékenysége a gépi földmunka,melyhez különböző típusú gépeket, pl Bobcat földgép, gumitalpas mini kotró [amely a már igényesen kialakított felütet füvet, térkövet, betont nem károsítja]. Gépparkunk részét képezi kisebb méretű tehergépjármű is, amelyre szintén igény lehet a munkák során. A gép földmunka mellett természetesen a kézi földmunkát is vállaljuk.

Tevékenységeink:

Legyen szó alap ásásról, pince gödör kialakításáról vagy csupán kert rendezéséről, a munka melléktermékeként megjelenő felesleg föld vagy bontási törmelék elszállításáról és szakszerű elhelyezéséről is tudunk gondoskodni, így levesszük az Ön válláról a terhet.
Legyen szó bármilyen ház körüli munkáról, segítünk megoldani.


 

alap ásás beton törés
pince ásás kert rendezés
ciszternák ásása szántás
közműbekötések ásása rotálás
termőföld terítés terep rendezés

ZÖLD TERÜLET KARBANTARTÁS

Vállalkozásunk másik fő tevékenysége a zöld terület karbantartás. Ez a tevékenységi kör igen széles skálán mozog. Majdnem minden kerti és zöld területi tevékenység ide tartozik. A nehezen elérhető helyek motoros fűkaszálását, cserjézése számunkra rutin munka. Ezt nagy teljesítményű motoros fűkaszáinknak és tapasztalt munkáskezeknek köszönhetően, hatékonyan tudjuk elvégezni.
Veszélyessé vált fák kivágást is akár alpin technikával és/vagy kosaras autóval is megoldjuk.
Cégek, vállalkozások ipari parkok vagy akár magánszemélyek ingatlana előtt igényes esztétikus zöldterületeket alakítunk ki, gondozunk, tartunk rendbe.

Tevékenységeink:

Magánszemélyek kertjében minden olyan kertimunka zöldterület gondozását szakszerűen megoldunk, amelyre nincs idejük, energiájuk esetleg nincs megfelelő eszközük.
Ha ránk bízza a zöld területét, akkor nem lesz gondja a parlagfűre, mely probléma elhanyagolásáért 15.000 Ft-tól 5 millió Ft-ig terjedő növényvédelmi bírságot is kaphat.

Szolgáltatásaink bozótirtás
veszélyes fák vágása füvesítés
sövény nyírás gyepszőnyeg terítés
kert, telek karbantartás ipari területek gondozása
kézi- gépi kaszálás terep rendezés
fűnyírás, szárzúzás egyéb kerti munkák

Albert lászló: +36-20-581-6762

E-mail: foldszobrasz@gmail.com
Honlapunk: www.foldszobrasz.hu