Építőanyag kereskedés – Budakeszi

Hungaro Építőanyag Kft. 
 Budakeszi, 0198/55. (Telki úton)
Telefon: +36-23-452-868   Email: hello@hungaroep.hu

Leírás

Építőanyag kereskedésünk több mint 20 éve szolgálja ki partnereinket teljes körű termék kínálatával.
A korábbi években a helyszíni értékesítés és a helyi vállalkozók kiszolgálása volt a fő profilunk. 2020-tól új névvel és új arculattal nyitunk a nagyobb, országos lefedettség felé is, megtartva és tovább erősítve a helyi tevékenységünket. Közvetlen beszállítóként szolgáljuk ki a kis és nagy beruházások építőanyag igényét az ország bármely pontján.
Tevékenységünket és elhivatottságunkat az internetes kereskedelemben is kamatoztatjuk, hogy ezzel is növeljük a kiszolgálás sokoldalúságát, rugalmasságát, ügyfeleink körét és elégedettségét. A fejlesztés után webáruházunkat a www.onlinetuzep.hu oldalon érhetik majd el. Kiterjedt gyártói kapcsolat rendszerünknek és szakmai múltunknak köszönhetően az ország bármely pontján versenyképes árakkal állunk vevőink rendelkezésére.

Filozófiánk:
Hiszünk abban, hogy egy gyorsreagálású, megbízhatóan pontos, korrekt és minden építőanyag beszerzéssel kapcsolatban felmerülő problémát megoldó Cég előtt nincsenek határok!
Nem elég, ha csak az áraink jók,  azt éljük meg igazi sikerként, ha a soron következő projektnel már Velünk AKARNAK dolgozni. ”

Hungaro Építőanyag Kft.   2092 Budakeszi, 0198/55. (Telki úton)
Telefon: 36 23 452 868   Email: hello@hungaroep.hu     Honlapunk: www.hungaroep.hu