BB Magán-Autósiskola – Gödöllő

Gödöllő, Szabadság út 3.

06-20-941-4638;
06-20-995-1699
www.bbmaganautosiskola.com

 

Leírás

Tanfolyamok Folyamatosan. Közkedvelt E-Learning akár azonnal.

Családunk 1988-ban, az országban 6.-ként, alapította magánautósiskolánkat.

Ekkor még az országban nem volt jellemző a magániskola. Kezdetben csak B és M kategóriát oktattunk, idővel igény volt az A kategóriára is. Akkori járműparkunkat még csak a Skoda, Simson, Babetta, Panonia és ETZ ötös alkotta. Ma már modernebb járművekkel próbáljuk kiszolgálni, pl. megtalálhatók nálunk a Yamaha és Piaggo Scipper robogók, valamint Mazda, VW Golg 6, VW Passat, Peugeot, Suzuki, Opel Astra és Ford autók is.

Sok embernek segítettünk munkát találni a C és C+E kategóriákban és árufuvarozásban tett vizsgák után. De ha már volt C kategória, akkor igény jelentkezett a D-re is, ami szintén megkönnyítette az elhelyezkedést. Napjainkban is bővült választékunk a T kategóriával.

Mivel a Szent István Egyetem (GATE) konzorciumi szerződést kötött velünk, és azóta az egyetemen is tartunk tanfolyamokat minden kategóriában. Szükségünk volt új oktató kollégákra.

Fontos számunkra hogy a tanulók elégetettek legyenek, ezért mindent megteszünk annak érdekében. Tanulóink jelentős része a valaha nálunk végzettek gyermeke vagy barátja, ami nagyon sokat jelent számunkra. Tanfolyamaink a Galga vidékétől Kerepesig terjednek. Iskolánk közel 30 éves, ennek alkalmából különféle kedvezményeket biztosítottunk minden kedves jelentkezőnek, amivel nagyon elégedettek voltak tanulóink. Iskolánkban már több 10.000 tanuló kapott képzést több féle kategóriában. Sok gépjárművezetővel találkozhat nap, mint nap az utakon, aki valaha még nálunk sajátította el a vezetés technikáját.