Honlapunkról

Ajándéközön és HírM@il a Hírnök Médiától!

Az ajándék mindig öröm és mi szeretünk örömet okozni! Az ingyenes mindig gyanús, ezért eláruljuk, mi sem jótékonykodunk, hanem hátsó szándékokkal osztjuk az „ötösöket”, tízeseket stb. Megfizetnek, akik potyázni akarnak, mert kénytelenek odafigyelni partnereink ajánlatára, hirdetésére és híreinkre. Fontosnak tartjuk olvasóink és hirdetőink érdekeit – és természetesen saját jövőnket –, ezért olyan egységet alkottunk, ahol kiemelt figyelmet kapnak partnereink ajánlatai, ez által növekszik a forgalmuk és még többet reklámoznak, ettől pedig az ajándékok mennyisége is bővül. Szóval, önzőek vagyunk, amely által „örömet okozunk”.

Ha már így lelepleztük magunkat, azt is eláruljuk, hogyan jutottunk ide…. Nem könnyű mindezt röviden összefoglalni, mert kiadónk komoly múlttal és rengeteg fejlesztéssel dicsekedhet. Az 1992-ben kiadott újságunk helyi tájékoztatásra jött létre a fővárosban, amely országos Magazinná „nőtt”, de mellékletekkel, illetve helyi lapként is megjelentünk több kerületben és településen. Ezt a jól bevált koncepciót folytatjuk digitális formában – vagyis helyben is vagyunk és országosan is tájékoztatunk. Az online Hírnök olvasók megszokhatták, hogy havonta érkezik a Magazin legfrissebb száma a világhálón, amit országszerte és határainkon túl is olvasnak. Kiadónk Sajtóközpontjával (www.sajtokozpont.hu) az önkormányzatokkal és szerkesztőségekkel együttműködve továbbítunk hirdetéseket a helyi újságokba.

A régóta tervezett HírMail központ ötlete arra épült, hogy kiadónk a „sok kicsi sokra megy” elven rengeteg településen helyben van, amely mellett országos és határon túli olvasóink is vannak jelentős számban. Ezt a tekintélyes kapcsolatrendszert tudjuk kihasználni a tájékoztatásra, de nem érjük be ennyivel. A Hírnökös „jó hírek” mellett, a jövőben ajándékokkal is jutalmazzuk azokat, akik figyelnek ránk! A Hírnökös stílus lényege, hogy komolyan vagyunk komolytalanok és kerüljük a politikát!

Induláskor, mintegy 70 település és kerület, illetve a főváros mellett 10 kistérség lakosait értük el közvetlenül, , ami folyamatosan bővül. Információs központunkban (www.hirnok.hu/infokozpont) szereplő kiemelt települések / kerületek, vagy kistérségek lakosainak célzottan is küldünk helyi és regionális híreket, programajánlatokat, érdekességeket, többek között az önkormányzattal, helyi lappal, művelődési házzal, egészségügyi intézményekkel… együttműködve. A Hírnök Magazin aktuális számát és más országos jellegű híreket és hirdetéseket minden, a listánkban szereplő – helyi, regionális, országos és határon túli – címre elküldjük.

Egyediek tudunk lenni, mert e-mail címe szinte mindenkinek van (fiataloktól az idősekig), hiszen munkához, vagy szimpla regisztrálástól a netes vásárláson át az e-ügyintézésig, lehetetlen e-mail cím nélkül bármit intézni! Természetesen a közösségi oldalak, illetve a Facebook „nagyságát” cseppet sem becsüljük le, sőt azok minden előnyét maximálisan kihasználjuk, ezért létrehoztuk a Facebook oldalunkat is (www.facebook.com/hirnokajandek).

Rendszerünkkel egyaránt elérjük a hírekre éhezőket és azokat, akik jó szívvel fogadják el az ajándékokat, amelyeket minden külön elvárás, vásárlási, vagy egyéb kötelezettség nélkül válthatnak be hirdetőinknél.

HírnökAjándék honlap: www.hirnokajandek.hu
Facebook: www.facebook.com/hirnokajandek

HírMail és Ajándék Honlap hirdetési információk, megrendelés: www.sajtokozpont.hu/media/hirmail

Hírnök Magazin: www.hirnok.hu/hirnok-2020


Megosztási lehetőségek