Hirdetés megjelenése

Az ajándékutalvánnyal kapcsolatos
teendők a hirdetők számára:

Egyszerűen: megrendelés után felkerül honlapunkra hirdetőnk saját oldala, reklámja, a szerencsés átadja az utalványt és viszi, amit kiválasztott!

Részletesebben:
1. A hirdetőnk által küldött információkkal összeállítjuk a bemutatkozó oldalt a www.hirnokajandek.hu honlapon.

2. A megrendelés alapján elkészítjük az ajándékutalványt, amelyet a szerencsés – egyszerű, webshop megrendeléssel – letölt honlapunkról. Amennyiben van saját ajándékutalvány, azt helyezzük el, illetve tesszük letölthetővé.

3. Miután meghatározzuk a kód küldésének idejét és területeit, hirdetőink saját bemutatkozó oldala alá elhelyezzük – ezzel rávezetjük olvasóinkat, hogy végignézzék az oldalt és többször visszatérjenek. Marketing szempontból, átlag a megjelenés után 2 héttel kerül küldésre a kód. 
Amennyiben kampány kerül küldésre, vagyis a honlap megjelenés mellett külön, saját reklámtartalommal kerül küldésre HírM@il üzenet, a hirdetővel egyeztetjük annak tartalmát és küldési idejét, illetve területeit. 

4. Amikor letöltik az utalványt felkerül honlapunkra (www.hirnokajandek.hu/hir/aktualis/) a szerencsés neve. 

5. Az ajándékutalványt kinyomtatva, vagy telefonon felmutatva átadja a szerencsés, amit – mintha csak egy bankjegyet adna át – beváltanak az üzletben. (Amennyiben dokumentálni kell – pl. alkalmazott váltja be –, a papír alapút átveszi, vagy a telefonon felmutatott utalványt lefotózza a képernyőn).
Az átvétel pillanatát – lehetőség szerint –, érdemes lefotózni! Ez újabb jelentős reklám(!), mivel felkerül honlapunkra és osztjuk többek között a Facebook oldalunkon, de érdemes hirdetőnknek is megosztani a saját lehetőségeken!
A fotózásnál törekedni kell arra, hogy
– lehetőleg mosolyogjon, vidám legyen, hiszen ajándékot kap
– a beváltott termék, vagy szolgáltatás látható legyen
– a legjobb, ha az átadó is rajta van a fotón.
(A letöltés alkalmával a szerencsés hozzájárul neve és fotója nyilvános megjelenítéséhez.) 

Honlapunk lényege, hogy a látogatók egyszerűen és minden kötelezettség nélkül válthatják be az utalványt!
Az 1992-ben alapított Hírnök, illetve vállalkozásunk számára fontos a megbízhatóság és sokat jelent, hogy véletlenül se érezze magát becsapva az olvasó, ezért kötjük ki, hogy
szabadon felhasználható, bármire beváltható az utalvány – mintha, egy ötezer forintos bankót adna át! Ez az oka, hogy a hirdetési díjból engedjük el és nem pluszként kérjük az ajándékutalványt. Így hirdetőink is jól járnak, hiszen „csak” szolgáltatással kell kiegyenlíteni, vagy a beszerzési árat „áldozzák be” – amit a reklám által többszörösen nyernek vissza.
(Az ajándékutalvány összegét „kedvezményként”  kell tekinteni, elszámolni.)

A minimális utalvány összege ötezer forint, de ennél nagyobb is lehet, illetve – külön egyeztetés alapján –, célzott tárgy, szolgáltatás meghirdetésére is van lehetőség, amely nagyobb, kiemelkedő reklám lehet. 

Amennyiben az ajándékutalvány a meghatározott időn belül (átlag 20 nap) nem kerül beváltásra, újra elérhetővé válik és ez mindaddig ismétlődik, amíg beváltják, vagy lejár az egy év. (Ha valaki pl. véletlenül, vagy szórakozásból tölti le, így nem veszi el a lehetőséget más elöl.)

A HírM@il üzenetekben célzottan is kiemeljük partnereink ajánlatát! 

Kampány: bemutatkozó oldal utalvánnyal és HírM@il reklám üzenet küldésével összekötve.
A kampány erőssége, hogy a HírM@il üzenetben a cég reklámja mellett szerepel egy kód, amellyel a saját bemutatkozó oldalán lehet letölteni az utalványt.
A HírM@il-ben küldött reklám önmagában figyelemfelkeltő és célzottan éri el a kiválasztott területek lakosait, vállalkozóit. 

Az ingyenesre mindig hatalmas az érdeklődés, így jelentős figyelmet tudunk elérni! 

HírMail megrendelés:  www.sajtokozpont.hu/media/hirmail/

Ajándék Honlap megrendelés: https://sajtokozpont.hu/media/hirnokajandek/

Kiemelt területeink: www.hirnokajandek.hu/teruletek

Facebook: www.facebook.com/hirnokajandek/

Egyéb hirdetési lehetőségek, Sajtóközpontunk : http://sajtokozpont.hu/kategoria/hirdetesi-lehetosegek/nyomtatott-hirdetes/

Megosztási lehetőségek