Címjegyzék megjelenés

Címjegyzék megjelenés

A Címjegyzék (www.cimjegyzek.hu) szolgáltatások, üzletek, vállalkozások, kiemelt megjelenítése, részletes bemutatója, akár cikk formájában, fotókkal, grafikákkal, térképpel, illetve útvonaltervezővel, egyetlen kattintással hívható telefonszámmal, e-mail üzenetküldéssel.

Azoknak, akik ki akarnak tűnni – a konkurencia elé kerülni –, lehetőség van többféle kiemelt megjelenésre.

A www.cimjegyzek.hu oldalról kiemelt hirdetés vezet a saját bemutatkozó oldalra. 

bemutatkozásra, reklámra is (fényképes címjegyzék, magazin megjelenés, ajándék oldal stb.).
  az Infoközpont (www.info-kozpont.hu)

Partnereink minden hónapban e-mail értesítést kapnak a Hírnök Magazin megjelenéséről – ahol együttműködünk az önkormányzattal a helyi lap megjelenéséről is –, amely célzottan az oldalra vezet, így a vállalkozások kiemelt hirdetése által eszükbe jut.

A címjegyzék kiemelt hirdetói a Hírnök Magazin országos, vagy terülerti kiadványában is megjelenik.

A kiemelt megjelenéssel a konkurencia elé kerülhetnek, vállalkozásukra irányíthatják a figyelmet. Pl. egy pizzéria reklám által eszünkbe juttatja, hogy jól esne egy pizza, mert megkívánja a hirdetésben szereplő ételt, vagy a cipőbolt hirdetésénél beugrik, hogy itt az ideje cipőt venni, a kopottat lecserélni…

Mi történik, ha regisztrál az ingyenes megjelenésre? A megadott e-mail címre érkezik egy üzenet a regisztráció sikerességéről, illetve a megerősítő linken olvasható az ajándék beváltásának részletei is .
Munkatársunk ellenőrzi és elhelyezi az oldalon. Ezután nincs más teendő, csak időnként ellenőrizni az adatokat, illetve jelezni amennyiben változás történik.

Amennyiben szeretne kiemelten megjelenni a címjegyzékben, a Hírnök Magazinban, vagy más helyen hirdetni, keresse munkatársainkat telefonon, vagy e-mail-ben: 
06-70-417-9952; 06-20-480-1751;  06-28-540-160; 06-20-9359-952;
E-mail: info@hirnok.humedia@hirnok.hu; 
hirnok@hirnok.hu;